Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύννεφα “έπνιξαν” το Γκραν Κάνυον!

Σύννεφα “έπνιξαν” το Γκραν Κάνυον!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Γκραν Κάνυον πνιγμένο κυριολεκτικά στα σύννεφα είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όσοι τυχεροί βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στο ιστορικό φαράγγι, που βρίσκεται στον ποταμό Κολοράντο στην πολιτεία της Αριζόνα των ΗΠΑ.
grandecanyonclouds1 Η χαμηλή νεφοκάλυψη ήταν έντονη στο Γκραν Κάνυον και έμοιαζε σαν να έχουν σφηνώσει στους βράχους του κομμάτια βαμβακιού.

Τι προκάλεσε το εντυπωσιακό αυτό φυσικό φαινόμενο;
grandecanyonclouds2 Η θερμοκρασιακή αναστροφή, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο κρύος αέρας γεμίζει το φαράγγι, ενώ ο ζεστός βρίσκεται πάνω από αυτό, παγιδεύοντας την ομίχλη στη θέση της, την ώρα που ο πυκνότερος κρύος αέρας αγκαλιάζει το έδαφος.

Αποτέλεσμα;

Η δημιουργία ενός στρώματος με χαμηλού υψομέτρου σύννεφα, τα οποία και προκάλεσαν το εντυπωσιακό θέαμα στο Γκραν Κάνυον.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας διερωτήθηκε γιατί ο Τραμπ αποδέχεται την ιδέα ενός ισλαμικού στοιχείου στην περιοχή αντί να τραβά τον Ερντογάν προς μία φιλοδυτική θέση

Ο Νίκος Δένδιας είπε μία μεγάλη ιστορική αλήθεια: «Αδελφό έθνος δεν εννοούμε μόνο τους Ελληνοκύπριους αλλά και τους Τουρκοκύπριους»

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων

Θύμα του Τζέφρι Έπσταϊν καταγγέλλει: «Άρπαξαν το παιδί του δέκα λεπτά μετά τη γέννησή του»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr