ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον Σεπτέμβριο ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ ομολόγησε δημοσίως ότι κατά τη διάρκεια ενός σαφάρι που είχε κάνει στην Αφρική, είχε σκοτώσει δύο λιοντάρια.
Τώρα -παρά τις έντονες επικρίσεις που δέχτηκε για την πράξη του αυτή- ο 65χρονος Ζεράρ Ντεπαρντιέ δήλωσε πως όχι μόνο σκότωσε τα μεγάλα και άγρια αυτά ζώα, αλλά ότι στη συνέχεια τα έφαγε!
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «The Independent» ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ εξήγησε με λεπτομέρειες πώς έφτασε στο σημείο να σκοτώσει και να φάει τα λιοντάρια, υποστηρίζοντας, ότι δεν είχε άλλη επιλογή.
Ο ηθοποιός είπε ότι εκείνος και η παρέα του βρισκόταν σε έναν ερημικό δρόμο στην Μπουρκίνα Φάσο. Το αμάξι τους παρουσίασε κάποιο πρόβλημα και ξαφνικά είδαν μπροστά τους τα ζώα.
«Περίμεναν μπροστά μας. Εμείς δεν κουνιόμασταν. Οι ώρες περνούσαν και δεν μπορούσαμε να βγούμε έξω από το όχημα. Ο Αφρικανός οδηγός μας φοβόταν», είπε και πρόσθεσε: «Δεν είχαμε άλλη επιλογή, έπρεπε να τα πυροβολήσουμε».























































