ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δραγασάκης: Σε κλίμα εκβιασμών η κυβέρνηση προσπαθεί να εκλέξει Πρόεδρο

Δραγασάκης: Σε κλίμα εκβιασμών η κυβέρνηση προσπαθεί να εκλέξει Πρόεδρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ο Γιάννης Δραγασάκης, επισημαίνοντας ότι «είναι σε μια φάση μετατροπής του προγράμματός του σε συγκεκριμένα υλοποιήσιμα σχέδια κυβερνητικής και κοινωνικής δράσης».

Ο κ. Δραγασάκης, στην ομιλία του την Κυριακή το μεσημέρι στην Τρίπολη, κατά την περιφερειακή συνδιάσκεψη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Πελοπόννησο, κατήγγειλε κλίμα εκβιασμών, καλλιέργειας φόβου και καταστροφολογίας, μέσα στο οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχουν οι πολιτικοί όροι για να βρεθούν οι 180 βουλευτές και να εκλεγεί Πρόεδρος .

«Με τον ίδιο τρόπο που επέβαλαν τα μνημόνια, όπου έβαλαν βουλευτές να τα ψηφίσουν χωρίς να τα έχουν διαβάσει, με τον ίδιο τρόπο πάνε να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε ο κ. Δραγασάκης .

Πάντως, όπως είπε πρόεδρος δεν θα εκλεγεί και η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές και δεσμεύθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει μαζί με το λαό .

«Θέλουμε να βρούμε τρόπο ο ίδιος ο λαός να συμμετέχει και στις αποφάσεις και στον έλεγχο των αποφάσεων, διότι τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ – Στο 25% ο Τσίπρας

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωταθλητισμός για τον πληθωρισμό Απριλίου με «προπονητή» την κυβέρνηση

Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% – Ανεβαίνει ο Τσίπρας

Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη – Στο 22,5% η ΝΔ – Στο 23,2% ο Τσίπρας – Σαρωτική εμπιστοσύνη στην Κοβέσι με 70%

Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...