ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H 22χρονη Ρόουλιν Στράους, Μις Νότια Αφρική, στέφθηκε την Κυριακή το βράδυ στο Λονδίνο Μις Κόσμος 2014, σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς ανάμεσα σε 121 νέες από όλο τον κόσμο.

Η νέα βασίλισσα της ομορφιάς είναι φοιτήτρια Ιατρικής, έχει ύψος 1,77 μ. και πάθος με τον αθλητισμό και τη μουσική και διαδέχθηκε την Μις Φιλιππίνες Μέγκαν Γιανγκ, την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2013.

“Η Νότια Αφρική, το βραβείο σου ανήκει!”, δήλωσε η νέα βασίλισσα ομορφιάς αμέσως μετά τη στέψη της από το Excel London, το συνεδριακό κέντρο στις όχθες του Τάμεση όπου διοργανώθηκε ο διαγωνισμός.

Η Μις Ουγγαρία, Eντίνα Κούλκσαρ και η Μις ΗΠΑ, Ελίζαμπετ Σάφριτ κατέλαβαν τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα.























































