Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χιλιάδες Ρώσοι κατέλαβαν το Ντονέτσκ της Ουκρανίας!

Χιλιάδες Ρώσοι κατέλαβαν το Ντονέτσκ της Ουκρανίας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ουκρανία, Ρωσία,

Τους την έφερε μια χαρά ο Πούτιν. Η Ρωσία δεν χρειάζεται να εισβάλει στην Ουκρανία, ο ρωσικός πληθυσμός της Ουκρανίας αρκούσε να ξεσηκωθεί για να τελειώσει η πλάκα με τους ναζί του Κιέβου.

Ο πρόεδρος Ομπάμα μάλλον πρέπει να απολύσει τους συμβούλους του, ποτέ άλλοτε ο Λευκός Οίκος δεν τα πήγαινε τόσο χάλια γεωπολιτικά.

Και η Άνγκελα Μέρκελ; Τι κάνει αυτή η ψυχή; Μούγκα;

Η εικόνα είναι από την πόλη Ντονέτσκ, όπου οι χιλιάδες Ρώσοι πολίτες έδιωξαν τον Ουκρανό κυβερνήτη και προχώρησαν σε καταλήψεις κυβερνητικών κτιρίων.

Η Ουκρανία φλέγεται και η Δύση μάλλον πρέπει να σκεφθεί σοβαρά εάν σκοπεύει να αφήσει τους αλλοπρόσαλλους Γερμανούς και τους άλλους μανιακούς του Βορά να της κάνουν κουμάντο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία

Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr