Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Γιάννης Τριήρης
Ανεξάρτητος Αρθρογράφος

Η Νέα Δημοκρατία δεν χρειάζεται βουλευτές – χειροκροτητές

Η Νέα Δημοκρατία δεν χρειάζεται βουλευτές – χειροκροτητές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την Πέμπτη στις 5 Φεβρουαρίου συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, με μόλις 76 βουλευτές. Αυτοί έμειναν στην άλλοτε κραταιά παράταξη. Και αν δεν θέλουν να γίνουν ακόμη λιγότεροι στο μέλλον, θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν αρκεί να παίζουν το ρόλο του χειροκροτητή του αρχηγού.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, λοιπόν, η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της, αλλά και της μεσαίας τάξης που κάποτε υπήρχε και στήριζε τη φιλελεύθερη παράταξη, περιμένει να δει βουλευτές που έχουν αναγνωρίσει την ήττα της παράταξης τους .

Περιμένει να δει βουλευτές που δεν θα κάθονται αποσβολωμένοι στα έδρανα ακούγοντας άβουλα τον πρόεδρο του κόμματος να μονολογεί.

Περιμένει να δει βουλευτές που θα εμβαθύνουν τα αίτια της βαριάς ήττας, και κάνοντας την αυτοκριτική τους θα επιμερίσουν και τις ευθύνες .

Ευθύνες που βαρύνουν κατά βάση την ηγεσία του κόμματος, κατά γενική παραδοχή.

Και η λύση δεν είναι άλλη από το να υψώσουν την φωνή τους οι βουλευτές της ΝΔ ,όπως δυστυχώς δεν έκαναν τα προηγούμενα χρόνια, για να αλλάξει ρότα αυτή η παράταξη.

Και βέβαια για να αλλάξει ρότα , πρέπει να αλλάξει ο τιμονιέρης που πήγε το καράβι κατευθείαν στα βράχια, που πήγε την παράταξη στην αντιπολίτευση.

Γιατί αυτός ο τιμονιέρης, αυτός ο αρχηγός εξακολουθεί να είναι αμετανόητος και συνεχίζει τους λανθασμένους χειρισμούς.

Έφτασε μάλιστα μέχρι του σημείου να ισχυρίζεται για να κρατήσει την θέση του, ότι η παράταξη δεν έχασε στις εκλογές, αφού μειώθηκαν μόλις κατά εκατό χιλιάδες οι ψηφοφόροι της!

Το ότι έχασε με σχεδόν 9 μονάδες διαφορά από τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται δεν λέει τίποτα στον κύριο Σαμαρά και στην παρέα του.

Κύριοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αν συνεχίσετε να σιωπάτε, αν φοβάστε αυτή την παρέα ή ακόμη χειρότερα αν κάποιοι από εσάς συμμετέχουν σ αυτήν, να ξέρετε ότι σε λίγο ο λαός θα σας απαξιώσει.

Αλλά και χωρίς αυτόν τον προσωπικό λόγο, έχετε την υποχρέωση προς τους πολίτες , προς την χώρα, να σπάσετε τις προσωπικές γραμμές άμυνας της ηγεσία της παράταξης .

Και όχι απλά να την θέσετε υπό επιτήρηση, αλλά να κινήσετε τις διαδικασίες για την αλλαγή της.

Γιατί αυτή η ιστορική παράταξη αξίζει να έχει στην ηγεσία της αρίστους .

  • Ο ένοχος της 21ης Απριλίου 1967
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  • Οι μουλάδες με την ουρά στα σκέλια – Οι «τζάμπα μάγκες»
    Αρθρογράφος, Συγγραφέας
  • Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις
    Επιχειρηματίας, Πρώην Βουλευτής
  • Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
    Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
    Follow @tribunegr