Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Γιάννης Τριήρης
Ανεξάρτητος Αρθρογράφος

Ποιος θα φάει το «σαλάμι»;

Ποιος θα φάει το «σαλάμι»;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αν στην πραγματικότητα έχει γίνει αυτός ο διάλογος μεταξύ του Έλληνα υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του εκπροσώπου του ΔΝΤ στην τρόικα Πόλ Τόμσεν, που δημοσιεύθηκε στο «Βηματοδότη» και αναδημοσιεύτηκε σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τότε κάποιοι από τους «εκπροσώπους» του λαού -και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο υπουργός Υγείας- θα πρέπει να μεταναστεύσουν όχι στην Αμερική όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, αλλά πολύ πιο μακριά.

Για όσους δεν έχουν διαβάσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα να υπενθυμίσω ότι ο κ. Τόμσεν εξέφρασε στον κ. Γεωργιάδη την απογοήτευση του γιατί δεν εκπληρώνει όλες τις εντολές της τρόικας που αφορούν τα φάρμακα. Και τότε ο δικός μας υπουργός πειράχτηκε και του είπε ότι προσπαθεί να κάνει τα πάντα και ότι είναι άδικο να τον κατηγορεί. Και πάνω στην απογοήτευση του που του έβαλε κακό βαθμό το αφεντικό του, ο Έλληνας υπουργός Υγείας είπε στον Ύπατο τροϊκανό ότι καλά του λέει η γυναίκα του η Ευγενία να σηκωθούν και να φύγουν από την Ελλάδα και να πάνε στην Αμερική.

Το κακό είναι ότι ο κ. Γεωργιάδης δεν έχει ακούσει τη γυναίκα του. Χάρη θα έκανε στον ελληνικό λαό αν σηκωνόταν να φύγει και να πάει όχι στην Αμερική αλλά ακόμη πιο μακριά.

Δεν το πράττει, όμως, και επιμένει να παίζει το ρόλο του υπουργού για να ικανοποιήσει τις εντολές των αφεντικών. Και το πλέον εξοργιστικό είναι ότι δίνει και λύσεις στα αφεντικά του για να ολοκληρώσουν την καταστροφή της χώρας μας. Έτσι -κατά το δημοσίευμα- ο κ. Γεωργιάδης ανέπτυξε στον κ. Τόμσεν την γνωστή σε όλους μας θεωρία της σαλαμοποίησης.

Τον συμβούλεψε δηλαδή τα σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα να περνούν ένα ένα και όχι όλα μαζί για να μην προκαλούν την μήνι του λαού. Και τα είπε και πολύ παραστατικά ο κ. Γεργιάδης, ότι το «σαλάμι» ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να το «φάει» ολόκληρο, αλλά φέτα-φέτα για να μην τον πονέσει το… στομάχι του.

Εύγε Έλληνα Υπουργέ Υγείας. Προσφέρεις μεγάλες υπηρεσίες. Και αυτοί οι αλάνθαστοι φιλέλληνες της τρόικας πρέπει να σε ευγνωμονούν και όχι να σε επιπλήττουν. Κάποια στιγμή θα το καταλάβουν και θα σε ανταμείψουν. Όπως και ο ελληνικός λαός. Και αυτός ξέρει τι έπαθλο θα σου προσφέρει. Ένα… σαλάμι ολόκληρο!

  • Ο ένοχος της 21ης Απριλίου 1967
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  • Οι μουλάδες με την ουρά στα σκέλια – Οι «τζάμπα μάγκες»
    Αρθρογράφος, Συγγραφέας
  • Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις
    Επιχειρηματίας, Πρώην Βουλευτής
  • Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
    Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
    Follow @tribunegr