Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Γιώργος Λοβέρδος
Δημοσιογράφος, Φωτογράφος

Η κυβέρνηση βγαίνει και στις Αγορές!

Η κυβέρνηση βγαίνει και στις Αγορές!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μην ανησυχείτε, μετά την μεγαλύτερη ύφεση που ανακοινώθηκε για το 2013(3,9%), η σωτήρια κυβέρνηση των δανειστών, θα διατυμπανίσει έως τις εκλογές την τάση μείωσης της αύξησης στην ύφεση(μην το ψάχνετε), την επιτυχία του εικονικού πρωτογενούς πλεονάσματος( κυβερνητικό κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ), το ενδεχόμενο εξόδου στις (Λαϊκές) Αγορές (με μη βιώσιμο χρέος!) καθώς και τη μείωση της ανεργίας αφού αποφάσισε να σε βγάζει από τον ΟΑΕΔ προσφέροντας επιδόματα ανεργίας ως μισθούς!

Η κυβέρνηση θα δηλώνει ως τις εκλογές ικανοποιημένη με τα (επιπλέον) χιλιάδες λουκέτα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δείγμα των μεταρρυθμιστικών τάσεων της ελληνικής οικονομίας (που ήταν σαθρή στην Ελλάδα γιατί κάθε μικρομεσαίος είχε το μαγαζάκι του) και για μία ακόμη φορά θα υποσχεθεί τη διερεύνηση εις βάθος κάθε λίστας με πιθανούς φοροφυγάδες (στις Άλπεις, στις Άλπεις, σύντροφοι!)

Η κυβέρνηση θα σηκώσει αγέρωχα το κεφάλι της για την επιτυχία της ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού(;) έναντι 70-100 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο (ούτε καλό παρκέ δεν στρώνουμε) αλλά και για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας ως επιβράβευση της σωστής πορείας της χώρας.

(Το ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να πάνε στις μισές χώρες της Μεσογείου που βρίσκονται σε αναβρασμό, και ιδιαίτερα στην Τουρκία και αναγκαστικά έρχονται εδώ, είναι δευτερεύον!)

Η κυβέρνηση Αντώνη-Βαγγέλη με άρωμα Φώτη, διατρανώνει ότι ευτυχώς δεν είμαστε Βενεζουέλα, όπου η σοσιαλτριτοκοσμική κυβέρνηση τόλμησε να καταπολεμήσει τον αναλφαβητισμό, αντί να παραδώσει τα πάντα, μαζί και τα πετρέλαια στους ιδιώτες, που πάντα ξέρουν καλύτερα…

Επίσης δεν γίναμε Ουκρανία, όπου μια χούφτα ελληνοπρεπείς δημοκράτες θέλουν να σώσουν τη χώρα από τα νύχια του Ρωσικού Ολοκληρωτισμού, ο οποίος ωστόσο, με την μορφή του καπιταλισμού είναι ευπρόσδεκτος αν θέλει να αγοράσει ελληνικά λιμάνια και τρένα…

Σημειωτέον πως και ο Κινέζικος Ολοκληρωτισμός ως επενδυτής είναι καλοδεχούμενος όπως και όλα τα καθεστώτα της Αφρικής και ιδιαίτερα των χωρών που διαθέτουν πετρέλαια, εμίρηδες και βασιλείς.
Καλοδεχούμενο είναι και το Τελ Αβίβ σε αντίθεση με τους έως σήμερα ελληνικούς πειραματισμούς στην περιοχή.

Επίσης δεν είμαστε Ουγκάντα, όπου τιμωρούνται οι ομοφυλόφιλοι… αλλά μια δημοκρατική χώρα όπου όλοι προσκαλούνται στα κανάλια και τα ραδιόφωνα για να πουν τις απόψεις τους… Είμαστε μάλιστα και μπροστά γιατί ξεπεράσαμε ιδεολογίες και καλούμεθα πλέον να ψηφίσουμε με βάση τις ερωτικές προτιμήσεις!

Στη χώρα μας όλα πάνε καλά και ιδιαίτερα τα ΜΜΕ όπου η κυβέρνηση τα στηρίζει ποικιλοτρόπως για να μην χάσουν τις δουλειές τους χιλιάδες εργαζόμενοι.

Σε όσα στηρίζουν τη σωτήρια κυβέρνηση δίνονται κρατικές διαφημίσεις και δάνεια ενώ καλούνται για συνεντεύξεις και απόψεις όλοι οι ακροδεξιοί, δεξιοί, κεντροδεξιοί, κεντρώοι, οι δεκάδες κεντροαριστεροί, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ(από έναν που και που). Φυσικά ο παρουσιαστής είναι «δικός τους» για την αντικειμενικότερη ενημέρωση.

Τελικά ο απολογισμός για τη χώρα μας είναι θετικός αν την συγκρίνεις με χώρες του τρίτου ή του τέταρτου κόσμου… ή και του Κάτω Κόσμου με τις βρούβες ανάποδα!

Επίσης όλοι που αυτοκτονούν έχουν ψυχολογικά προβλήματα, γιατί, αφού αυτοκτονούν, καλά δεν θα ήταν οι άνθρωποι! Τo γιατί έχουν τα ψυχολογικά προβλήματα είναι επίσης δευτερεύον!

Οι δημοσκοπήσεις των διαπλεκόμενων Μέσων θα δίνουν ως τιε εκλογές σώμα με σώμα μάχη της Ν.Δ. με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τάσεις συσπείρωσης των άυλων σοσιαλδημοκρατών γύρω από τις Ελιές της Καλαμάτας, τους «58», τους Δεκατρείς, τα ποτάμια και τα ρυάκια και ό,τι ακόμα δημιουργηθεί, ευπρόσδεκτο!

Έτσι θα συνεχίζεται το παραμύθι περί κεντροαριστερού χώρου που περιμένει τον Μεσσία του… και θα χαιρετίζεται με λαμπρότητα κάθε κίνηση και κόμμα που θα μπορούσε να μειώσει έσω και κατά έναν ψήφο τον ΣΥΡΙΖΑ που αποτελεί και το πρόβλημά τους!

Το θέμα είναι κατά την επόμενη ημέρα οι δυνάμεις των δανειστών να είναι ικανές να δημιουργήσουν όσα περισσότερα προβλήματα γίνεται στην επόμενη κυβέρνηση.
Εξάλλου, ανάλογα με τα αποτελέσματα μπορούν να υπόσχονται τα πάντα…

Κυβέρνηση θα γίνουν για να απολογηθούν; Το ότι έχουν μαζέψει όλους τους αποτυχημένους πολιτικούς είναι επίσης τυχαίο…
Στο κάτω-κάτω η επιτυχία είναι σχετική και όλα μάταια…

Πάντα η Αντιπολίτευση θα τα ‘κανε καλύτερα!

Και για να πούμε του στραβού το δίκιο: Αυτή η κυβέρνηση θα ‘ταν καλύτερα να ‘ταν στην αντιπολίτευση, ή και στο σπίτι της(στην καλύτερη περίπτωση)!

  • Οι μουλάδες με την ουρά στα σκέλια – Οι «τζάμπα μάγκες»
    Αρθρογράφος, Συγγραφέας
  • Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις
    Επιχειρηματίας, Πρώην Βουλευτής
  • Η φύση του σκορπιού
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  • Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
    Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
    Follow @tribunegr