Ισλαμικό ΚράτοςΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΠαραλλαγή B.1.1.529 της «Μποτσουάνα»ΚουρδιστάνΙσραήλΤουρκία
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Γιάννης Σουλαδάκης
Πολιτικός Μηχανικός, τ. μέλος ΕΓ της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, τ. Ευρωβουλευτής

Με ανοιχτά χαρτιά…

Με ανοιχτά χαρτιά…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Παρατηρώ την συνεχιζόμενη φαρσοκωμωδία που έχει στηθεί στα ΜΜΕ, γύρω από τον «υπεραρχηγό» Αλέξη Τσίπρα.

Μια θλιβερή παράσταση των «κατεστημένων» ΜΜΕ, των λεγόμενων της διαπλοκής, που διαπραγματεύονται εκβιαζόμενα τα του μέλλοντός τους, στην προοπτική των αδειοδοτήσεων των τηλεοπτικών σταθμών.

Δημοσιογράφοι, εκόντες άκοντες, επιχειρούν να μας πείσουν ότι ο Τσίπρας, ο πιο τραγικά αποτυχημένος Πρωθυπουργός της μεταπολεμικής Ελλάδας, είναι ο «απόλυτος» κόμβος αναφοράς, των όποιων εξελίξεων.

Το ότι είναι ο απόλυτα αποτυχημένος, θα το τεκμηριώσω σε επόμενο κείμενό μου.

Η πιο αποτυχημένη κυβέρνηση, διαπραγματεύεται στήριξη, με αντιπαροχή τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών.

Τώρα, αν θέλετε την εκτίμησή μου, τίποτα δεν θα αλλάξει, σιγά σιγά η διαπλοκή και ο Τσίπρας «συγκλίνουν» και ο χορός καλά κρατεί…

Η πιο αποτυχημένη κυβέρνηση, «ξεθάβει» τα «σκάνδαλα» της Αγροτικής Τράπεζας, ουσιαστικά για να απειλήσει την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ για τις δανειοδοτήσεις τους.

Όμως, απ ό,τι γνωρίζω, την Αγροτική Τράπεζα την έχει αγοράσει η Τράπεζα Πειραιώς, έχει αγοράσει δηλαδή και το ενεργητικό και το παθητικό της.

Δηλαδή θέλετε να μου πείτε, ότι η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα της Τράπεζας Πειραιώς;

Μα έστω κι έτσι, «όλα στη φόρα», όλα τα κόμματα, μηδέ του ΣΥΡΙΖΑ εξαιρουμένου, να αποδεχτούν έλεγχο ορκωτών ελεγκτών, από τις ίδιες ελεγκτικές εταιρείες, να δεχτούν διαχρονικό έλεγχο, για να μάθει τελικά ο λαός, «πόσα απίδια βάνει ο σάκος».

Να μάθουμε τελικά, αν υπήρχαν «χρήσιμες» εισπράξεις η «ωφέλιμες» πληρωμές, από πού και σε ποιους κατευθύνονταν, θετικά η αρνητικά, ποιοι και ποια κόμματα περιλαμβάνονται, αν περιλαμβάνονται και ποια ΜΜΕ η άνθρωποι του δημοσιογραφικού χώρου και της επικοινωνίας.

Η «για πρώτη φορά αριστερά» ακολουθεί ολισθηρό δρόμο, διολισθαίνει σε ένα ιδιότυπο Μουσολινισμό και καλόν είναι, να ξανασκεφτούν για πολλά λάθος μονοπάτια που συνεχίζουν να ακολουθούν.

Καλόν είναι και κάποιοι σοβαροί πολιτικοί επιστήμονες, να ασχοληθούν με το θέμα, πριν είναι πολύ αργά.

Τελικά, δεν πρέπει να αφήσουμε να εξελίσσεται ένας συνεχής εμπαιγμός και εξαπάτηση της κοινωνίας και των πολιτών, πρέπει επιτέλους να παιχτούν τα πάντα με ανοιχτά χαρτιά, μήπως κάτι αλλάξει, μήπως και οδηγηθεί σε θετική στροφή η χώρα.

 • Χειραγώγηση των ΜΜΕ – Η ουρά του όνου στάζει;
  Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
 • Ο λουστράκος που ήθελε να γίνει χαλίφης δεν έχει λεφτά ούτε για… σαΐτες
  Αρθρογράφος, Συγγραφέας
 • «Ο στρατός στο έθνος»
  Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
 • Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
  Follow @tribunegr