Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr

Συνεργασία Ορόσημο Harvard και ΕΒΕΑ

Συνεργασία Ορόσημο Harvard και ΕΒΕΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ινστιτούτο Διαιτησίας και Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ.)του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), μέσω της συνεργασίας ορόσημο με το Program on Negotiation at Harvard Law School, φέρνει για πρώτη φορά στην Ευρώπη το καινοτόμο διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «PON Global Negotiation for Executives».

Το τριήμερο εντατικό πρόγραμμα «PON Global Negotiation for Executives», θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 30 Νοεμβρίου έως και 2 Δεκεμβρίου 2016, και στη Λευκωσία από 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2016, με τη φυσική παρουσία εγνωσμένου κύρους εκπαιδευτή, αλλά και με λοιπά σύγχρονα μέσα και μεθόδους διδασκαλίας από παγκοσμίου φήμης καθηγητές του Harvard Law School, καθιστώντας το Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ. φορέα εκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών.

Με πνεύμα δημιουργικότητας και με στόχο την ανάπτυξη κορυφαίων συμπράξεων, το Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ. μέσω της ξεχωριστής συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο του Harvard, προσφέρει υψηλής ποιότητας γνώση και εξειδίκευση σε έναν τομέα που παγκοσμίως εξελίσσεται δυναμικά. Μάλιστα, παρά τον εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό θέσεων παρακολούθησης του προγράμματος «PON Global Negotiation for Executives», είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να το επιδοτήσουμε ώστε να προσφέρεται με κόστος χαμηλότερο της Αμερικής.

Το πρόγραμμα «PON Global Negotiation for Executives», απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο για την έννοια και την πρακτική εφαρμογή των αρχών της διαπραγμάτευσης. Κάθε συμμετέχων, θα εκπαιδευθεί μέσω ειδικά διαμορφωμένων διαδραστικών μοντέλων διδασκαλίας στην αποτελεσματική διευθέτηση διαφορών και την επίλυση προβλημάτων, θα αποκτήσει θεωρητική και πρακτική γνώση ώστε να ενισχύσει τις επαγγελματικές του δεξιότητες και θα λάβει πιστοποιητικό ολοκλήρωσης, από το κορυφαίο σε παγκόσμια κατάταξη Πανεπιστήμιο.

Το Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ., με την ενεργό δράση των εταίρων του και κυρίως του Προέδρου του κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου, έχει μέχρι σήμερα να επιδείξει ιδιαιτέρως αξιόλογο έργο και πολύ σημαντικές συμπράξεις με λοιπούς κοινωνικούς φορείς, με στόχο πάντα την προαγωγή της Διαιτησίας, της Διαπραγμάτευσης και της Διαμεσολάβησης. Ωστόσο, η στρατηγική σύμπραξη την οποία επιτύχαμε με το Program on Negotiation at Harvard Law School αποτελεί συνεργασία σταθμό για τον τομέα των εναλλακτικών μεθόδων επίλυσης διαφορών εν γένει, καθώς θέτει τις βάσεις για εξειδικευμένη επιστημονική κατάρτιση από παγκοσμίως καταξιωμένους καθηγητές που έχουν χειριστεί διαπραγματεύσεις ανωτέρου επιπέδου και είναι σε θέση να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση τους αλλά και να αναδείξουν τη σπουδαιότητα της ίδιας της έννοιας των διαπραγματεύσεων.

Ως νομικός διαπιστώνω καθημερινά ότι η διαπραγματευτική ικανότητα αποτελούσε ανέκαθεν και συνεχίζει να αποτελεί σπουδαίο όπλο στα χέρια του νομικού παραστάτη και κάθε επαγγελματία ο οποίος καλείται να συνδράμει στον συγκερασμό αντικρουόμενων πολλές φορές συμφερόντων με τον ταχύτερο και πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Η Διαπραγμάτευση αυτή καθ΄ εαυτή ανάγεται πλέον σε βασική μέθοδο εναλλακτικής επίλυσης διαφορών η οποία διεθνώς κερδίζει συνεχώς έδαφος. Το πρόγραμμα «PON Global Negotiation for Executives» προσδίδει υπεραξία στον ίδιο το θεσμό των εναλλακτικών μεθόδων επίλυσης διαφορών και καταδεικνύει τη βαρύνουσα σημασία του.

  • Ο ένοχος της 21ης Απριλίου 1967
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  • Οι μουλάδες με την ουρά στα σκέλια – Οι «τζάμπα μάγκες»
    Αρθρογράφος, Συγγραφέας
  • Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις
    Επιχειρηματίας, Πρώην Βουλευτής
  • Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
    Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
    Follow @tribunegr