ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επιτέλους, η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να μιλήσει για τα όσα συμβαίνουν στην κρεβατοκάμαρά της.
Η 49χρονη παρουσιάστρια εμφανίστηκε καλεσμένη στον Θέμη Γεωργαντά, στη νέα ενότητα «Καθρέφτης» της εκπομπής «Το Πρωινό», η Ναταλία Γερμανού έδωσε αποκαλυπτική συνέντευξη που προβλήθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στον ΑΝΤ1.
Η Ναταλία Γερμανού κάθισε μπροστά από έναν μεγάλο καθρέφτη και απάντησε σε όλες τις αδιάκριτες ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά.
«Έχω ντυθεί κάτι για να εξάψω τη φαντασία του συντρόφου μου… Δεν έχω προσποιηθεί ποτέ οργασμό, δεν χρειάστηκε. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ερωτικά βοηθήματα», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.
Δεν έμεινε όμως εκεί αφού η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως στην διάρκεια της συνέντευξης φορούσε μαύρο εσώρουχο.
Είπε κι άλλα… Παραδέχτηκε πως την έχουν απατήσει δύο φορές ενώ δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι έχει μετανιώσει για χωρισμό της, θέλησε να τα ξαναβρούν αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος!























































