Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπυροπούλου: Ζητά με αγωγή από Λιάγκα και Σταμάτη 520.000€

Σπυροπούλου: Ζητά με αγωγή από Λιάγκα και Σταμάτη 520.000€
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατέθεσε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή εναντίων του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Η νεαρή παρουσιάστρια του Alpha ζητά 520.000 ευρώ (260.000 έκαστος) ως αποζημίωση για υποτιμητικά σχόλια που έκαναν οι δύο δημοσιογράφοι και παρουσιαστές στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, πριν από λίγες εβδομάδες. Η ίδια φαίνεται να είχε ενοχληθεί κατά καιρούς από τα σχόλια του παρουσιαστή, αλλά αφορμή για να κινηθεί νομικά αποτέλεσαν τα σχόλιά του 45χρονου παρουσιαστής για τους bodyguards με τους οποίους φέρεται πως εκείνη κυκλοφορεί.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρει ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει πως: «Η Σπυροπούλου είναι ένα κοριτσάκι που κάποιος την πληρώνει και της βάζει 15 bodyguards. Μπορεί για κάποιους να είναι τόσο πολύτιμη που να δίνουν λεφτά για να τη φυλάει bodyguard».

Μέσω της αγωγής της, απάντησε: «Από τη θέαση της συγκεκριμένης εκπομπής, ο καθένας καλόπιστος τηλεθεατής, αντιλαμβάνεται ότι δήθεν απαιτώ επιδιώκω ή ανέχομαι τρίτοι να με πληρώνουν, ήτοι πως έχω κάποια χρηματική τιμή, πως λειτουργώ δίκην εμπορεύματος, χωρίς αξιοπρέπεια και ηθικές αρχές».

Πηγές από το περιβάλλον του Γιώργου Λιάγκα πάντως υποστηρίζουν πως πρόθεσή του δεν ήταν να θίξει με τα σχόλιά του την παρουσιάστρια και πως πρόκειται περί παρεξήγησης, καθώς απομονώθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις του, με αποτέλεσμα να αλλοιωθεί το νόημα των όσων είπε. Μάλιστα οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν πως θα γίνουν προσπάθειες οι δύο πλευρές να τα βρουν, ώστε η διαμάχη τους να μη φτάσει στις δικαστικές αίθουσες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τηλεβούρκος! Λιάγκας και Μπέος ξεκατινιάστηκαν στον «αέρα» (βίντεο)

Η Σάσα Σταμάτη στο ψυχιατρείο στο Θριάσιο νοσοκομείο

Κλέλια Ρένεση για Λιάγκα: Μονταρισμένη σαπουνόπερα για δεξιοτίμονους – Έλλειψη βασικής δημοσιογραφικής ηθικής

Ο Λιάγκας υποστήριξε ότι η Τσαπανίδου υπέβαλε την παραίτησή της στον Τσίπρα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μία 64χρονη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr