ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
Ινδονησία: Φανατικοί ισλαμιστές διαδηλωτές προσπάθησαν να διαλύσουν συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι
Εγγονός Χομεϊνί: Θα κάνουμε στο Ισραήλ ό,τι του έκανε και η Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας χρησιμοποίησαν τον ελεύθερο χρόνο τους, περνώντας το Σαββατοκύριακο κάνοντας μια εκδρομή στην Τήνο, όπου βρίσκεται το σπίτι του παρουσιαστή.
Το ζευγάρι μάλιστα πήγε στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας και έσπευσε να δείξει στιγμιότυπα στα κοινωνικά δίκτυα, χωρίς όμως να δημοσιεύσουν οι ίδιοι κάποια κοινή τους φωτογραφία.
Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Κυριακή 6 Απριλίου, φωτογραφίες, με την ίδια να στέκεται στα σκαλιά της εκκλησίας, φορώντας μια κοντή μαύρη φούστα και το ίδιο χρώμα σακάκι, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, επιλέγοντας λευκά αθλητικά παπούτσια.
«Παναγία μου αγαπημένη, νιώθω μόνο συγκίνηση κάθε φορά που έρχομαι στην πόρτα σου από μικρό παιδί. Να έχετε μια ωραία Κυριακή. Υγεία και αγάπη σε όλους», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε.
Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Λιάγκας έδειξε μέσω Instagram Stories φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στην Παναγία της Τήνου.
Στην πρώτη φαίνεται το εξωτερικό μέρος της εκκλησίας, ενώ στη δεύτερη η εικόνα της Παναγίας.
«Καλή Κυριακή», «Στην Παναγία», έγραψε πάνω στην πρώτη και δεύτερη φωτογραφία αντίστοιχα.























































