ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας χρησιμοποίησαν τον ελεύθερο χρόνο τους, περνώντας το Σαββατοκύριακο κάνοντας μια εκδρομή στην Τήνο, όπου βρίσκεται το σπίτι του παρουσιαστή.
Το ζευγάρι μάλιστα πήγε στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας και έσπευσε να δείξει στιγμιότυπα στα κοινωνικά δίκτυα, χωρίς όμως να δημοσιεύσουν οι ίδιοι κάποια κοινή τους φωτογραφία.
Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Κυριακή 6 Απριλίου, φωτογραφίες, με την ίδια να στέκεται στα σκαλιά της εκκλησίας, φορώντας μια κοντή μαύρη φούστα και το ίδιο χρώμα σακάκι, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, επιλέγοντας λευκά αθλητικά παπούτσια.
«Παναγία μου αγαπημένη, νιώθω μόνο συγκίνηση κάθε φορά που έρχομαι στην πόρτα σου από μικρό παιδί. Να έχετε μια ωραία Κυριακή. Υγεία και αγάπη σε όλους», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε.
Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Λιάγκας έδειξε μέσω Instagram Stories φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στην Παναγία της Τήνου.
Στην πρώτη φαίνεται το εξωτερικό μέρος της εκκλησίας, ενώ στη δεύτερη η εικόνα της Παναγίας.
«Καλή Κυριακή», «Στην Παναγία», έγραψε πάνω στην πρώτη και δεύτερη φωτογραφία αντίστοιχα.























































