Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νίκος Βέρτης υπέγραψε συνεργασία με τη Heaven Music

Ο Νίκος Βέρτης υπέγραψε συνεργασία με τη Heaven Music
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Heaven Music ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος από τις 2 Μαρτίου εντάχθηκε στο δυναμικό της.

O Νίκος Βέρτης και ο Γενικός Διευθυντής της Heaven Music Σπύρος Σταμούλης επισφράγισαν τη συνεργασία τους το απόγευμα της Δευτέρας 2 Μαρτίου στα γραφεία της εταιρίας, σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα.

Ο Νίκος Βέρτης δήλωσε: «Πιστεύω στα νέα ξεκινήματα, οι αλλαγές μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι. Στη Heaven συναντώ μια νέα ομάδα που διψάει να προσφέρει καλή μουσική στον κόσμο. Ποτέ δε στήριξα την καριέρα μου με στόχο να κάνω αποκλειστικά και μόνο επιτυχίες αλλά κυρίως για να προσφέρω μουσική που θα αντέξει στο χρόνο, να αγγίξει και να αγαπηθεί από τον κόσμο, γιατί στο τέλος αποδεικνύεται ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία.

Ο Σπύρος Σταμούλης δήλωσε: «Με τον Νίκο μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για τη μουσική. Από τις πρώτες μας συζητήσεις διαπιστώσαμε πως είμαστε συμβατές προσωπικότητες. Η μουσική είναι η αρχή και το τέλος των πάντων και από τη στιγμή που πιστεύουμε και οι δύο το ίδιο, μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Η Heaven Music είναι μέρος του μεγαλύτερου Media Ομίλου στα Νοτιοανατολικά Βαλκάνια και θέλει να συνεργάζεται με τους καλύτερους. Ο Νίκος Βέρτης ανήκει στους καλύτερους και δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου αλλού εκτός από εδώ Τα υπόλοιπα, θα αφήσουμε να τα πουν τα τραγούδια που έρχονται».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Eurovision 2023: Εκτός τελικού η Ελλάδα – Προκρίθηκε η Κύπρος

O Άντι Φλέτσερ των Depeche Mode πέθανε σε ηλικία 60 ετών

Με κορωνοϊό ο πλήρως εμβολιασμένος Νίκος Βέρτης – Τι είπε για τα συμπτώματα

Δολοφονήθηκε 19χρονος ράπερ στη Σουηδία

Νίκος Βέρτης: Πέθανε η πρώτη μου ξαδέλφη από κορωνοϊό – Ήταν νεότατη, δίχως υποκείμενο νόσημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr