ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην Αχαΐα για διακοπές ο Βασιλιάς του Μαρόκου

Στην Αχαΐα για διακοπές ο Βασιλιάς του Μαρόκου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην Αχαΐα αναμένεται ο βασιλιάς του Μαρόκου Μοχάμεντ ο ΣΤ΄ για ολιγοήμερες διακοπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, o βασιλιάς του Μαρόκου θα φτάσει με τη συνοδεία του στο αεροδρόμιο του Αράξου και θα καταλύσει σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της ευρύτερης περιοχής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τον βασιλιά θα συνοδεύει η σύζυγός του, πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες συνεργάτες και φίλου του έφτασαν από χθες στην Δυτική Αχαΐα.

Να σημειωθεί ότι η πριγκίπισσα Λάλα είχε έλθει και πέρυσι στην Αχαϊα και μάλιστα είχε γευματίσει σε κατάστημα στο Μονοδένδρι !

Σύντομο βιογραφικό του Άραβα μονάρχη

Γεννήθηκε στην πόλη Ραμπάτ στις 21 Αυγούστου 1963. Σπούδασε Νομικά και πολιτικές επιστήμες στη Γαλλία και έκανε διδακτορικό στο διεθνές δίκαιο. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Βέλγιο. Στις 23 Ιουλίου του 1999 διαδέχτηκε τον πατέρα του, βασιλιά Χασάν Β΄.

Δημιούργησε νέο οικογενειακό κώδικα, τη Mudawana, δίνοντας στις γυναίκες προνόμια όπως αυτό της δυνατότητας να έχουν προσωπική ιδιοκτησία, σε ισχύ από το Φεβρουάριο του 2004.

Στις 21 Μαρτίου 2002, ο Βασιλιάς παντρεύτηκε τη Σάλμα Μπενάνι, η πρώτη σύζυγος Βασιλιά στην οποία δόθηκε ο τίτλος της Πριγκίπισσας. Απέκτησαν ένα γιο, τον διάδοχο του θρόνου Μουλάι Χασάν, στις 8 Μαΐου 2003 και μία κόρη, την πριγκίπισσα Λάλα Χαντίγια, στις 28 Φεβρουαρίου 2007.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θρίλερ με το διπλό φονικό στο Αίγιο: Κανένα εύρημα που να συνδέει τον βασικό ύποπτο

Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο

Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκαν DNA, ίχνη πυρίτιδας ή αίμα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού

Αίγιο: «Ο Ιταλός στράβωσε γιατί πλήρωσε την ανακαίνιση και η Μαρία έδωσε τα λεφτά στον γιο της»

Αίγιο: Τα λεφτά από την πώληση ακινήτου, το κίνητρο της διπλής δολοφονίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr