ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχαΐα, Βασιλιάς Μοχάμεντ ΣΤ΄ του Μαρόκου, Μαρόκο, Πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα του Μαρόκου,

















































Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Αχαΐα αναμένεται ο βασιλιάς του Μαρόκου Μοχάμεντ ο ΣΤ΄ για ολιγοήμερες διακοπές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, o βασιλιάς του Μαρόκου θα φτάσει με τη συνοδεία του στο αεροδρόμιο του Αράξου και θα καταλύσει σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της ευρύτερης περιοχής.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τον βασιλιά θα συνοδεύει η σύζυγός του, πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες συνεργάτες και φίλου του έφτασαν από χθες στην Δυτική Αχαΐα.
Να σημειωθεί ότι η πριγκίπισσα Λάλα είχε έλθει και πέρυσι στην Αχαϊα και μάλιστα είχε γευματίσει σε κατάστημα στο Μονοδένδρι !
Γεννήθηκε στην πόλη Ραμπάτ στις 21 Αυγούστου 1963. Σπούδασε Νομικά και πολιτικές επιστήμες στη Γαλλία και έκανε διδακτορικό στο διεθνές δίκαιο. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Βέλγιο. Στις 23 Ιουλίου του 1999 διαδέχτηκε τον πατέρα του, βασιλιά Χασάν Β΄.
Δημιούργησε νέο οικογενειακό κώδικα, τη Mudawana, δίνοντας στις γυναίκες προνόμια όπως αυτό της δυνατότητας να έχουν προσωπική ιδιοκτησία, σε ισχύ από το Φεβρουάριο του 2004.
Στις 21 Μαρτίου 2002, ο Βασιλιάς παντρεύτηκε τη Σάλμα Μπενάνι, η πρώτη σύζυγος Βασιλιά στην οποία δόθηκε ο τίτλος της Πριγκίπισσας. Απέκτησαν ένα γιο, τον διάδοχο του θρόνου Μουλάι Χασάν, στις 8 Μαΐου 2003 και μία κόρη, την πριγκίπισσα Λάλα Χαντίγια, στις 28 Φεβρουαρίου 2007.






















































