Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σπαλιάρας αποκαλύπτει μετά τα 4.000 «θύματα» – Είμαι ο Μπάτμαν

Ο Σπαλιάρας αποκαλύπτει μετά τα 4.000 «θύματα» – Είμαι ο Μπάτμαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Σπαλιάρας,

Πριν ακόμα κωπάσει ο θαυμασμός και το σύγκρυο στις τάξεις του γυναικείου πληθυσμού από τη συνέντευξη του Γιάννη Σπαλιάρα στο περιοδικό «Εγώ», που ξέχασαν κατά μέρος τον Πέτρο Τατσόπουλο και τη μισή του Αθήνα, ο καλογυμνασμένος ηθοποιός ξαναχτυπά, αυτή τη φορά μέσω Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις γυναίκες που έχουν τσαλακώσει τα σεντόνια του, ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε εξομολογηθεί ότι «Δεν μετράω ακριβώς. Υπολογίζω ότι είναι περίπου τέσσερις χιλιάδες κοπέλες»

Πίσω από το «κράξιμο» και το τρολάρισμα που έδωσε ρεσιτάλ στον απόηχο της δήλωσης, ο Γιάννης Σπαλιάρας «βλέπει» τη… διασκέδαση του κόσμου που ξεχάστηκε από τα προβλήματά του και υπογραμμίζει ότι «σε μια στιγμή ειλικρίνειας τόλμησε να πει αλήθεια» αναφερόμενος στον εαυτό του στο τρίτο ενικό πρόσωπο.

Παράλληλα, προσθέτει… ακόμα μία μικρή δόση αλήθειας, αποκαλύπτοντας ποιος είναι αυτός που πραγματικά βρίσκεται πίσω από τους καλογραμμωμένους κοιλιακούς του. «Δεν είπα όλη την αλήθεια στην πραγματικότητα είμαι ο Batman» σημειώνει ειρωνικά.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση

«Χάρηκα που στη χώρα μου που έχει τόσα προβλήματα ο λαός ξεχάστηκε λίγο κράζουν τον Σπαλιάρα επειδή σε μια στιγμή ειλικρίνειας τόλμησε να πει αλήθεια..μάλλον συνηθίσαμε τα ψέμματα κ σίγουρα υπάρχει δάκτυλος από την Γερμανία για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος κ να περάσει το μνημόνιο…για όσους δεν εκτονώθηκαν ακόμα θα διαθέσω το σώμα μου για λιθοβολισμό στο Σύνταγμα σε ημερομηνία που θα οριστεί σύντομα.. P.S Δεν είπα όλη την αλήθεια στην πραγματικότητα είμαι ο Batman».

spaliaras

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η πρώην του Σπαλιάρα κυκλοφορεί ελεύθερη με καυτό μαγιό και αναστατώνει (φωτο)

Η σύντροφος του Σπαλιάρα, Ζωή Τζάνη, με ανοιχτά πόδια και μικροσκοπικό μαγιό (φωτο)

Όταν ο Σπαλιάρας τραγουδούσε: “Αρέσω, αρέσω και αισθάνομαι… γαμάουα” (βίντεο)

Δήλωση βόμβα: Ο Σπαλιάρας έκανε σεξ μέσα στο Survivor (βίντεο)

Ο Σπαλιάρας ξαναχτύπησε – Τι είπε για τον Γκλέτσο και τον ανδρισμό του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr