Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαντόνα: Ο Πάπας είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί μου

Μαντόνα: Ο Πάπας είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί μου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν σταματάει ποτέ να προκαλεί η εκκεντρική ποπ σταρ Μαντόνα. Αυτή την φορά αστειευόμενη αναφέρθηκε στον Πάπα Φραγκίσκο με τον οποίο βρέθηκαν τις ίδιες ημέρες στις ΗΠΑ.

Όπως είναι γνωστό ο Πάπας επισκέφθηκε τον Μπαράκ Ομπάμα και με αφορμή αυτή την επίσκεψή του, η Μαντόνα αποφάσισε όχι απλά να αναφερθεί στον Πάπα, αλλά και να του αφιερώσει ένα τραγούδι κατά τη διάρκεια της συναυλία της στη Φιλαδέλφεια, δηλαδή στην περιοχή που επέλεξε ο Πάπας ως τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Αμερική.

«Αφού ο Πάπας βρίσκεται εδώ, θέλω να του αφιερώσω ένα τραγούδι», είπε χαρακτηριστικά η Μαντόνα, επιλέγοντας το «La Vie en Rose». Ωστόσο, το αφιέρωμα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η Μαντόνα θέλησε να αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους ο Πάπας Φραγκίσκος της είναι ιδιαίτερα συμπαθής:

“Οι κανόνες είναι για ανόητους” είπε στο πλήθος. “Αυτός είναι ο λόγος που μου αρέσει ο νέος Πάπας. Φαίνεται πολύ ανοιχτόμυαλος”. Παράλληλα, η Μαντόνα αστειεύτηκε για την τυχαία «συνάντηση» των δύο, λέγοντας ότι ο Πάπας ήταν εκείνος που την ακολούθησε και στη Νέα Υόρκη πριν από τη Φιλαδέλφεια: “Ο Πάπας με παρακολουθεί…. Είτε αυτός με μιμείται ή είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί μου”, είπε η πάντα εκκεντρική σταρ.

Άλλωστε, τα πλήθη στη Νέα Υόρκη επιφύλαξαν υποδοχή σταρ και στον πάπα Φραγκίσκο και εκείνος είπε να μην τους χαλάσει το χατίρι, αφού αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ με μουσική ποπ- ροκ και τίτλο Wake Up! (Ξυπνήστε!) την 27η Νοεμβρίου, γνωστοποίησε σήμερα η δισκογραφική εταιρεία Believe Digital. Οι θαυμαστές του δεν θα ακούσουν τον ποντίφικα να τραγουδά ο ίδιος, ωστόσο στα 11 τραγούδια που περιλαμβάνονται στον δίσκο συνδυάζονται αποσπάσματα από τις λειτουργίες ή τα κηρύγματά του μαζί με αναμφισβήτητα ροκ μελωδίες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μακελειό σε καθολική εκκλησία στην Μπουρκίνα Φάσο: 15 νεκροί σε τζιχαντιστική επίθεση

Στις 17 Φεβρουαρίου 1600 η Ιερά Εξέταση έκαψε τον Τζορντάνο Μπρούνο

Αυτοί είναι οι δύο τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε καθολική εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη

Τουρκία: Συνελήφθησαν Τατζίκος και Ρώσος τζιχαντιστές για την επίθεση στην καθολική εκκλησία

Κωνσταντινούπολη: To ISIS ανέλαβε την ευθύνη για τη φονική επίθεση σε καθολική εκκλησία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr