Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Όταν η Παπαγγελή αποδόμησε τον… Μαρξ (φωτο+βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Στα 15 μου χρόνια απέρριψα τον κομμουνισμό γιατί διάβασα το ”Κεφάλαιο” του Καρλ Μαρξ και είδα ότι ο άνθρωπος λέει βλακείες. Τότε είπα ότι κομμουνίστρια δεν θα γίνω ποτέ”, ήταν η ατάκα της Παπαγγελή και αποτελεί το τελευταίο “σοκ και δέος” που ένιωσε η κοινή λογική στην Ελλάδα.

Με διαβατήριο το modeling, τις φωτογραφήσεις για γνωστούς οίκους μόδας αλλά και τη συμμετοχή της στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας, η 27χρονη Ελλη Παπαγγελή φαίνεται να καλοβλέπει τη συμμετοχή της στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και χτίζει μέρα με τη μέρα το προφίλ της «σκληρής» δεξιάς με δηλώσεις και αναρτήσεις στο Facebook, οι οποίες είναι ασυνήθιστες και πολλές φορές προκλητικές ακόμα και για το κόμμα της ΝΔ, αναφέρει το Ethnos.gr

Elli-Papaggeli-Kolonaki.

Τελευταίο της κατόρθωμα ήταν η ανάρτηση στο Facebook για τον σεκιουριτά στην Αθήνα που προσπαθούσε να βγάλει από τον Ηλεκτρικό έναν αλλοδαπό, ισχυριζόμενος ότι έκλεινε την πόρτα με τις αποσκευές του σε ένα άδειο βαγόνι.

Η ανακοίνωση ότι ο υπάλληλος της εταιρείας σεκιούριτι πρόκειται να απολυθεί μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τράβηξε επιβάτης του τρένου προκάλεσε την οργή της Ελλης Παπαγγελή.

«Μετά την ανακοίνωση του ΗΣΑΠ με την οποία ζητάει από την εταιρεία security την απομάκρυνση του υπαλλήλου που έκανε απλά το καθήκον του για την ασφάλειά μας, δεν θα ξαναχρησιμοποιήσω τον ΗΣΑΠ για τις μετακινήσεις μου, καθώς πρόκειται για ένα επικίνδυνο και μη ασφαλές μέσο» έγραψε στο Facebook μεταξύ σοβαρού και αστείου, αφού -όπως λέει και η ίδια- δεν χρησιμοποιεί τον Ηλεκτρικό, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων για την υπόνοια ρατσιστικού σχολίου.

elli-papageli_0

«Δεν νιώθω ακροδεξιά. Ανήκω στη λαϊκή Δεξιά και πιστεύω ότι η χώρα μπορεί να αντέξει μόνο ένα ποσοστό λαθρομεταναστών. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους νόμιμους μετανάστες» δηλώνει στο «Εθνος της Κυριακής».

Μέλος της ΟΝΝΕΔ από τα 18 της χρόνια η Ελλη Παπαγγελή συμμετέχει στην ΚΕ της ΟΝΝΕΔ και είναι τομεάρχης Αθλητισμού της οργάνωσης. Αρκετοί την κατηγορούν για αφέλεια στις δηλώσεις της, ενώ άλλοι τη χαρακτηρίζουν «καβαλημένο καλάμι» που βλέπει με καλό μάτι την ενασχόλησή της με την πολιτική. Στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφια σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γ. Κουμουτσάκου στην Αττική, χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί.

Με τον καιρό όμως η Ελλη Παπαγγελή φαίνεται ότι επιδιώκει να διαμορφώσει δεσμούς με ψηφοφόρους της ΝΔ που ανήκουν σε αυτό που η ίδια χαρακτηρίζει «λαϊκή Δεξιά», βλέποντας ότι στο μέλλον θα μπορούσε να πάρει μέρος στα ψηφοδέλτια.

Η ίδια δηλώνει οπαδός του Ευάγγελου Αβέρωφ, ενώ στις πρόσφατες εκλογές για πρόεδρο της ΝΔ υποστήριξε στον πρώτο γύρο τον Αδωνι Γεωργιάδη και στον δεύτερο γύρο τον Κ. Μητσοτάκη. «Η ΝΔ μπορεί να χωρέσει όλες τις απόψεις από το φιλελεύθερο Κέντρο και την καθαρή Δεξιά μέχρι και τη λαϊκή Δεξιά. Εγώ δεν στήριξα Σαμαρά στις προηγούμενες εκλογές για πρόεδρο. Ψήφισα την Ντόρα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οσο όμως και να προσπαθεί να πετάξει από πάνω της τον χαρακτηρισμό της «ακραίας», οι ενέργειες και οι δηλώσεις της έρχονται να επιβεβαιώσουν του λόγου το αληθές.

Τον Νοέμβριο του 2014 έγινε γνωστή από την ανάρτησή της στο Διαδίκτυο όπου αμφισβητούσε τους νεκρούς του Πολυτεχνείου: «Μας είπαν για δολοφονημένους εντός του χώρου του Πολυτεχνείου, όπου όμως κανείς δεν έχασε τη ζωή του» έγραψε η Ελλη Παπαγγελή, ξεσηκώνοντας θύελλα σχολίων.

«Τέσσερις δεκαετίες αρλούμπας αρκούν» πρόσθεσε, για να καταλήξει: «Δεν χρειαζόμαστε νέα Πολυτεχνεία και νέους μάρτυρες, αλλά μια επανάσταση του πιο αυτονόητου πράγματος: “της κοινής λογικής”» έγραψε, αναβιώνοντας τα συνθήματα του ακροδεξιού χώρου της δεκαετίας του ’80 που έκαναν λόγο για τον «μύθο του Πολυτεχνείου».

Ακόμα και ο Γ. Κουμουτσάκος με μία οργισμένη απάντηση αναγκάστηκε τότε να καταδικάσει την κατάπτυστη -όπως τη χαρακτήρισε- ανάρτηση, την οποία η σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα είχε… κατεβάσει από το προφίλ της στο Facebook.

«Για το θέμα Παπαγγελή έχω να πω μόνον αυτό: το ότι κατέβασε την κατάπτυστη ανάρτηση δεν αρκεί. Οφείλει να ζητήσει δημοσίως συγνώμη», είχε γράψει τότε στο Twitter ο Γ. Κουμουτσάκος.

Μοντέλο στο επάγγελμα, η Ελλη Παπαγγελή είναι λάτρις της ροκ μουσικής, εργάζεται ως DJ και έχει σπουδάσει στη Φιλοσοφική Σχολή στο Τμήμα Αρχαιολογίας. Συμμετείχε ως εθελόντρια σε αρκετές ανασκαφές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπου συμμετείχε σε αποστολές στην Αίγυπτο, στο Ιράκ και στο Ισραήλ.

Αύξησε τη δημοτικότητά της με δεκάδες φωτογραφήσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή με μικροσκοπικά εσώρουχα σε γνωστό στριπτιζάδικο της Αθήνας. Εκτός από τον θαυμασμό των αντρών στις προκλητικές φωτογραφήσεις της, η Ελλη Παπαγγελή δέχεται έντονη κριτική για τις αναρτήσεις της, αλλά δείχνει ότι απολαμβάνει τη δημοσιότητα με την υπομονή ενός έμπειρου στελέχους μάρκετινγκ που πιστεύει ότι «δεν χρειάζεται να γράφουν καλά πράγματα για σένα, αρκεί να γράφουν σωστά το όνομά σου». Γι’ αυτό και φαίνεται ότι, παρά την έντονη κριτική που δέχεται, επιμένει στη… σκληρή γραμμή.

Για τον λόγο αυτό ανήρτησε φωτογραφίες από την παρουσία της στο μνημόσυνο, όπου συμμετείχαν και στελέχη της Χρυσής Αυγής, για τους «155 νεκρούς του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, που “θυσιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 1944 για τη Δημοκρατία”», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Facebook.

Δεν έχει λησμονήσει να παραθέσει τις απόψεις της για τα Δεκεμβριανά, όπου σε παλαιότερη ανάρτησή της τα είχε χαρακτηρίσει ως «νίκη της Δημοκρατίας κατά του Ολοκληρωτισμού», σημειώνοντας ότι «με ένοπλη εξέγερση το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ επιχείρησε να καταλάβει πραξικοπηματικά την εξουσία στην Αθήνα, την πρωτεύουσα της χώρας, εκδιώκοντας τις νόμιμες Αρχές και τη νόμιμη ελληνική κυβέρνηση που έχαιρε της εμπιστοσύνης των Συμμάχων», ξεθάβοντας τα χειρότερα κηρύγματα μίσους και διχασμού.

«Στα 15 μου χρόνια απέρριψα τον κομμουνισμό γιατί διάβασα το ”Κεφάλαιο” του Καρλ Μαρξ και είδα ότι ο άνθρωπος λέει βλακείες. Τότε είπα ότι κομμουνίστρια δεν θα γίνω ποτέ. Διαβάζω τα πάντα, από τα άπαντα του οικονομολόγου Μ. Κρίσμαν μέχρι το ”Φωτιά και Τσεκούρι” του Ευ. Αβέρωφ», ήταν λοιπόν το τελευταίο χτύπημα στον… “εβραιομπολεβικισμό” από την Ελλη Παπαγγελή. Όπως είναι φυσικό στο Facebook και στα άλλα μέσα κοινωνική δικτύωσης έγινε πάρτι του οποίου ένα μικρό αλλά κορυφαίο δείγμα αποτελεί η παρακάτω (επική) φωτογραφία…

ScreenShot_20160222083404

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της ΝΔ Αγγ. Δεληκάρη

Καβάλα: Χαστούκισαν τη βουλευτή της Ν.Δ., Αγγελική Δεληκάρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr