Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνεχίζεται το μυστήριο με Πρινς (τελευταία φωτο + βίντεο)

Συνεχίζεται το μυστήριο με Πρινς (τελευταία φωτο + βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Prince, Βίντεο, Γουίλ Σμιθ,

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Πρινς βρέθηκε νεκρός από έναν εργαζόμενο στην έπαυλή του, αλλά κανένας δεν τον είχε δει για περισσότερες από 13 ώρες.

Ο μουσικός φαίνεται πως ήταν ολομόναχος μέσα στο τεράστιο σπίτι του και πέθανε αβοήθητος μέσα στο ασανσέρ.

Ο Πρινς εθεάθη να μπαίνει στην αξίας 10 εκατομμυρίων έπαυλη του στις 8 το βράδυ αλλά βρέθηκε νεκρός την άλλη μέρα το πρωί.

Όταν τον είδαν να κείτεται στο έδαφος, φορούσε τα ρούχα του και δεν έδειχνε  να φέρει κάποιο τραύμα.

Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο πόση ώρα κείτονταν νεκρός στον ανελκυστήρα, ενώ οι αρχές δεν αποκάλυψαν αν στην έπαυλη υπήρχαν κάμερες ασφαλείας.

Και μπορεί να μην συναντήθηκε μα κάποιον γνωστό του το χρονικό διάστημα πριν πεθάνει, ωστόσο, έγινε γνωστό ότι συνομίλησε με έναν καλό του φίλο, τον Αμερικανό ηθοποιό Γουίλ Σμιθ.

Ο ίδιος ο Σμιθ αποκάλυψε πως μίλησε με τον Πρινς το βράδυ προτού ο τραγουδιστής φύγει από τη ζωή.

Μάλιστα, σε μήνυμά του στο facebook ανέφερε ότι ο τραγουδιστής αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για εκείνον και πως η οικογένειά του θρηνεί για τον θάνατό του.

«Είμαι συγκλονισμένος και βαθύτατα λυπημένος. Του μίλησα χθες το βράδυ», έγραψε επίσης σε ένα άλλο μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η νεκροψία στον Πρινς ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες, ωστόσο, όπως μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ μπορεί να περάσουν πολλές ημέρες ή και εβδομάδες, μέχρι να βγουν τα τελικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα, όμως, με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρξαν τραύματα στο κορμί του, ενώ σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, δεν υπάρχει κανένα στοιχεία που να δείχνει πως ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε.

Πάντως, σύμφωνα με ρεπορτάζ της  Daily Mail ο 57χρονος τραγουδιστής, πριν από έξι μέρες, είχε πάρει υπερβολική δόση αναλγητικών για πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο ισχίο του.

Πρόκειται για τα χάπια Percocet, ένα φάρμακο ιδιαίτερα εθιστικό, που περιέχει ακεταμινοφένη και οξυκωδόνη, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία οξύ πόνου στις αρθρώσεις.

Στενή του φίλη δήλωσε πως γνώριζε για το πρόβλημα του Πρινς στο ισχίο, αλλά δεν θέλησε να πει οτιδήποτε σχετικά με τις φήμες που ήθελαν τον «πρίγκιπα της ποπ» να έχει αρνηθεί να υποβληθεί σε επέμβαση, διότι χρειαζόταν να κάνει μετάγγιση αίματος, κάτι που απαγόρευε η πίστη του, ως Μάρτυρας του Ιεχωβά.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι χειρουργήθηκε το 2010.

Στις 15 Απριλίου, το προσωπικό του τζετ έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ιλινόις, για να μεταφερθεί ο Πρινς εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αμέσως μετά τη συναυλία του στην Ατλάντα.

Πηγές αναφέρουν πως οι γιατροί συνέστησαν στον τραγουδιστή να μείνει ένα 24ωρο στο νοσοκομείο, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και οι μάνατζέρ του, αρνήθηκαν, όταν ενημερώθηκαν πως δεν υπήρχε μονόκλινο δωμάτιο.

Έτσι, ο Πρινς έφυγε από το νοσοκομείο, αν και «δεν ήταν σε καλή κατάσταση», όπως είπαν οι ίδιες πηγές στο TMZ.

Από την άλλη, αμερικανικές ιστοσελίδες γράφουν πως όντως επισκέφθηκε το νοσοκομείο και οι γιατροί του έδωσαν την αποκαλούμενη «save shot» (σωτήρια ένεση), η οποία χορηγείται συνήθως σε άτομα που έχουν κάνει υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Αυτή ήταν η τελευταία φωτογραφία του σταρ έξω από ένα φαρμακείο λίγες ώρες πριν τον θάνατό του:

prince2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυτά έδειξε η νεκροψία στον Prince

Ο Prince είχε οπιούχα φάρμακα την ώρα του θανάτου

Αποκαλύψεις για Prince: Έπασχε από AIDS

Ο Prince αποτεφρώθηκε στην έπαυλη του στη Μινεάπολη

Αμύθητη “περιουσία” άφησε στο “μυστικό υπόγειο” του ο Prince

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr