Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ανθρωπιστές” του Χόλιγουντ θα φιλοξενήσει το Βατικανό

“Ανθρωπιστές” του Χόλιγουντ θα φιλοξενήσει το Βατικανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την πρόσκληση του Πάπα Φραγκίσκου για επίσκεψη στο Βατικανό αποδέχθηκαν το Σάββατο οι διάσημοι ηθοποιοί Ρίτσαρντ Γκιρ, Σάλμα Χάγιεκ και Τζορτζ Κλούνεϊ, καθώς και η σύζυγος του τελευταίου Αμάλ Αλαμουντίν.

Ο Ποντίφικας τίμησε τους ηθοποιούς για το ανθρωπιστικό τους έργο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ιδρύματος «Scholas Occurrentes» (σχολεία που συναντώνται), το οποίο ιδρύθηκε από τον Πάπα με αντικείμενο τη σύνδεση της τεχνολογίας με τις τέχνες και απώτερο σκοπό την προώθηση της ειρήνης και της κοινωνικής ενσωμάτωσης.

Ο Πάπας είχε ιδρύσει έναν ανάλογο οργανισμό όσο ήταν καρδινάλιος στο Μπουένος Άιρες, με τη δράση του ωστόσο να περιορίζεται τότε εντός των συνόρων της Αργεντινής.

Οι τρεις ηθοποιοί συμφώνησαν να γίνουν «πρεσβευτές» του ιδρύματος, το οποίο εκτιμά ότι οι σημαντικές αξίες μπορούν να διαβιβαστούν από διασημότητες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ούρσουλα σε Φαραντούρη για σφαγές στη Συρία: «Έχεις δίκιο, θα λάβουμε μέτρα»

Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει – Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου

Ο Πάπας Λέων ζητά διασφάλιση της ανεξαρτησίας της Βενεζουέλας

Γερμανία: Κλείνουν εκκλησίες από έλλειψη πιστών – Κατεδαφίζονται, πωλούνται και ενοικίαζονται τα κτίρια

Στη Νίκαια το κοινό προσκύνημα Οικουμενικού Πατριάρχη και Πάπα για τα 1700 χρόνια από την Α΄ Οικουμενική Σύνοδο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr