ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παύλος Πολάκης, Πορνοστάρ,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνει η γιατρός-πορνοστάρ και δηλώνει ερωτευμένη με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.
Η Αφροδίτη Αδάμη λέει πως είναι ενθουσιασμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ και όνειρο της είναι κάποια στιγμή να γίνει βουλευτής του κόμματος, ενώ μάλιστα τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στον Παύλο Πολάκη.
«Από τον ρόλο μου σαν γιατρός κρατάω το γεγονός ότι ο πιο σέξι πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Παύλος Πολάκης που είναι (κατά κάποιο τρόπο) προϊστάμενός μου. Γουστάρω Πολάκη μου» λέει στην τελευταία της συνέντευξη στην εφημερίδα Κόσμος. Η ίδια αποφεύγει να μπει σε λεπτομέρειες για την πολιτική καθώς όπως λέει αυτή μπορεί να περιμένει για την ώρα.























































