Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξι μήνες φυλακή σε εφοπλιστή για ξυλοδαρμό της Αλεξίας Έβερτ

Έξι μήνες φυλακή σε εφοπλιστή για ξυλοδαρμό της Αλεξίας Έβερτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο εφοπλιστής Θέμης Πετράκης καταδικάστηκε χθες Πέμπτη από το Γ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε έξι μήνες φυλάκιση για τον ξυλοδαρμό της Αλεξίας Έβερτ πριν από τέσσερα χρόνια στο Κολωνάκι.

Αφορμή της επίθεσης του εφοπλιστή στην Αλεξία Έβερτ, κόρη του εκλιπόντος στελέχους της Ν.Δ, Μιλτιάδη Έβερτ, ήταν το τσακισμένο φτερό μιας Ferrari.

Η Αλεξία Έβερτ είχε τρακάρει με το αυτοκίνητο της το αυτοκίνητο του εφοπλιστή, το οποίο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Σπευσίππου και Ηροδότου στο Κολωνάκι.

Στην θέση του οδηγού βρισκόταν ο σωματοφύλακας του επιχειρηματία, ο οποίος περίμενε τον Πετράκη και την τότε σύντροφο του για να τους μεταφέρει στο σπίτι τους.

Όταν το αυτοκίνητο της Αλεξίας Έβερτ προσέκρουσε στο αριστερό φτερό της Ferrari του εφοπλιστή, ο σωματοφύλακας του τον κάλεσε στο κινητό του τηλέφωνο για να τον ενημερώσει.

Τότε ο εφοπλιστής κατέβηκε από παρακείμενο κτίριο και κατηγορείται ότι ήταν σε έξαλλη κατάσταση για το στραπατσαρισμένο φτερό της Ferrari.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε χθες στο δικαστήριο η Αλεξία Έβερτ, «ο Πετράκης την έσπρωξε και την πέταξε βίαια κάτω στην άσφαλτο, ενώ ταυτόχρονα την κλώτσησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί».

Σύμφωνα με το protothema.gr, το πρωί της Πέμπτης, ενώπιον των δικαστών, τόσο ο εφοπλιστής, όσο και η πρώην σύντροφος του που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, όπως άλλωστε και ο πρώην σωματοφύλακας του, υποστήριξαν ότι η Αλεξία Έβερτ «παραπάτησε και χτύπησε μόνη της», τονίζοντας ότι, «έπρεπε να είχε υποβληθεί σε αλκοτέστ από τους αστυνομικούς πράγμα που δεν συνέβη».

Τελικά το δικαστήριο δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς τους και καταδίκασε τον εφοπλιστή σε έξι μήνες φυλάκιση για απλή σωματική βλάβη.

Ο Θέμης Πετράκης κατηγορούνταν και για απειλή, κατηγορία η οποία υπέπεσε σε ειδική παραγραφή βάσει νόμου του 2016 που αφορούσε στην αποσυμφόρηση των υποθέσεων των ελληνικών δικαστηρίων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση-χαστούκι για κυβέρνηση Μητσοτάκη και Δικαιοσύνη: 8 στους 10 βλέπουν συγκάλυψη στα Τέμπη

Κασσελάκης: Επίθεση στη Δικαιοσύνη για στοχοποίηση του και μεροληψία υπέρ της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν: Εξαιρετικά κρίσιμο 48ωρο για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγο του

Μακελειό στη Γλυφάδα: Πού βρήκε την καραμπίνα ο 76χρονος – Οι αντικρουόμενες καταθέσεις για τη σχέση του με την Καρνέση

Μακελειό στη Γλυφάδα: «Υπήρχε μίσος προς τις αδερφές Καρνέση, ίσως κάποιος να τον “φόρτιζε”»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr