Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λαμπερό dinner gala με την υπογραφή CAVALLI και φόντο τη Μικρή Βενετία της Μυκόνου (βίντεο)

Λαμπερό dinner gala με την υπογραφή CAVALLI και φόντο τη Μικρή Βενετία της Μυκόνου (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει πιο όμορφα και πιο αισιόδοξα η καλοκαιρινή σεζόν στην Μύκονο παρά με το event υπερπαραγωγή Summer Butterfly, ένα τριήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο στην μουσική, την μόδα, την γαστρονομία και την οινογνωσία με την ευγενική χορηγία της Roberto Cavalli Vodka, της πρώτης βότκα που παράγεται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.

Η πρώτη μέρα περιλάμβανε dinner gala στο εστιατόριο Nice n Easy με φόντο την Μικρή Βενετία και τους Μύλους της Αλευκάντρας, όπου είχαν την τιμητική τους οι ελληνικές και οι ιταλικές γεύσεις σε συνδυασμό με τα κρασιά, την βότκα και την γκράπα -το εθνικό ποτό των Ιταλών- του οίκου Roberto Cavalli, ο οποίος εκτός από τις δημιουργίες που ντύνουν τα πιο hot θηλυκά του πλανήτη βάζει την ετικέτα του και σε premium ποτά.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι Tommaso και Daniele Cavalli, γιοι του διάσημου μόδιστρου, οι οποίοι αποφάσισαν να επεκτείνουν την επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας δημιουργώντας μια εταιρεία ποτών ανακηρύχθηκαν Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy από την ομάδα Greek taste beyond borders, που έχει ως στόχο την ανάδειξη του ελληνικού προϊόντος και την εξάπλωση της ελληνικής γαστρονομίας παγκοσμίως.

Στο λαμπερό dinner gala παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, αλλά και γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz όπως η Δέσποινα Μοιραράκη, ο Πάνος Ζήνας, ο Μάνος Γαβράς, η Νικολέττα Ράλλη και η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Το Mykonos Live TV και η ρεπόρτερ Ελίζαμπεθ Ελετσί είχε την τιμή και την χαρά να παραβρίσκεται στο event και να συνομιλήσει με τα τιμώμενα πρόσωπα Tommaso και Daniele Cavalli που είναι λάτρεις της φυσικής ομορφιάς της Ελλάδας και της ιστορίας της, όσους και με τους περισσότερους από τους Έλληνες celebrities που έδωσαν το παρών.

H Βράβευση του Tommaso Cavalli γιο του Roberto Cavalli ως ambassador of taste and culture από τον Νικόλαο Μπήλιο (Ειδικός Σύμβουλος ΓΓ ΕΟΤ, εμπειρογνώμονας στον Τουρισμό) και από τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη 61χρονος για απόπειρα βιασμού ανηλίκου στη Μύκονο

Κλιματική αλλαγή: Κινδυνεύει η Μικρή Βενετία της Μυκόνου;

Απλησίαστο τείνει να γίνει το σουβλάκι και ο γύρος

Μύκονος: Νέος διασυρμός της Ελλάδας – 711 ευρώ για ένα κοκτέιλ, τρία ποτήρια χυμό πορτοκάλι και καλαμαράκια

Ξεχείλισαν οι βόθροι στη Μύκονο – Αφόρητη δυσοσμία, τα καλντερίμια έγιναν αποχετεύσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr