ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Βόρεια Καρολίνα - Αναφορές για πολλούς νεκρούς
Η Ρωσία έπληξε τρία ακόμη εμπορικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα (βίντεο)
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την απολαμβάνουμε στις τηλεοπτικές εκπομπές, του ΣΚΑΪ, του ALPHA και αλλού να μας γυμνάζει… ακούραστα. Δεν ξέρουμε πόσοι πραγματικά είναι εκείνοι που ακολουθούν τις ασκήσεις της, αλλά είναι πάμπολλοι όσοι παρακολουθούν τις… κινήσεις της.
Η τηλεοπτική γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου, όμως, εκεί που είναι πραγματική απόλαυση είναι στο instagram. Το καλλίγραμμο κι απίστευτα γυμνασμένο κορίτσι, ανεβάζει φωτογραφίες στα… όρια της λογοκρισίας που της χαρίζουν άπειρα λάικ και σχόλια θαυμασμού.
Από τα πλατό των εκπομπών, που κάνει γυμναστική σε πισίνα, μας χάρισε τις ακόλουθες δύο εικόνες:
Όταν η Χριστίνα Πάζιου δεν μας γυμνάζει από το γυαλί, τότε τι κάνει; Ποζάρει στο instragram με τα πιο… καλοκαιρινά μαγιό της. Δείτε πόσο της πάνε:























































