ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
ΟΗΕ - Πεζεσκιάν σε Τραμπ: Το Ιράν δεν θα παραδοθεί στον πόλεμο με τις ΗΠΑ
Πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ διηγήθηκε πώς η Μοσάντ «εντόπισε» τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Συρίας
Τσίπρας: «Ή εμείς ή κανείς» - Μόνο η ΕΛΑΣ μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατηγορία για φορολογική απάτη απήγγειλε ο Ισπανός εισαγγελέας εναντίον της διάσημης Κολομβιανής τραγουδίστριας Σακίρα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του εισαγγελέα.
Ο εισαγγελέας υποστηρίζει πως η Σακίρα απέφυγε να καταβάλει περισσότερα από 14,5 εκατομμύρια ευρώ κατά την περίοδο των τριών ετών που ζούσε στη βορειοανατολική περιφέρεια της Καταλονίας, όπως μετέδωσε το Europa Press.
Πρόκειται για την πιο πρόσφατη περίπτωση διάσημου προσώπου που κατηγορείται ότι απέφυγε να καταβάλει φόρους στην Ισπανία, μετά τις έρευνες σε βάρος των ποδοσφαιριστών Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.























































