ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι μάσκες έπεσαν! Κασσελάκης και Τάιλερ «φλερτάρουν» τον Άδωνι - Ο Άδωνις είπε «ναι»
Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Η Άννα της ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τα κυβερνητικά παραμύθια με το PosoKanei κι απάντησε στην «τρομοκρατία» του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα (βίντεο)
Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» - Έπαιρνε αναβολικά
Η Ελλάδα έχει τον γηραιότερο στόλο οχημάτων στην ΕΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε χθες Δευτέρα ο γνωστός σεφ Γιάννης Αποστολάκης, προκειμένου να παραστεί στην ορκωμοσία του πατέρα του ως υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Ο Γιάννης Αποστολάκης είχε πάρει μέρος στον πρώτο κύκλο του ελληνικού Master Chef με μεγάλη επιτυχία, αν και δεν κατάφερε να είναι τελικά αυτός ο νικητής αφού τον πολυπόθητο τίτλο πήρε ο Άκης Πετρετζίκης.
Το απόγευμα της Δευτέρας δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του πατέρα του Ευάγγελου Αποστολάκη ο οποίος από Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ανέλαβε υπουργός Εθνικής Άμυνας στη θέση του Πάνου Καμμένου.
Μάλιστα ο γνωστός σεφ επέλεξε για την περίσταση κοστούμι χωρίς γραβάτα και φόρεσε αθλητικά.



























































