ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
Να «επικηρύξουν» τους λαγοκέφαλους σκέφτονται στην κυβέρνηση
Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Δικαίωμα των πολιτών οι δωρεάν αστικές μετακινήσεις με πολλαπλά οφέλη για την κοινωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ζεϊμπέκικο του Πολάκη στο κέντρο Γραμμές, που τραγουδάει ο Σταμάτης Κραουνάκης για πολλούς και διαφορετικούς λόγους έγινε viral και φυσικά ερμηνεύτηκε επίσης με πολλούς τρόπους.
Στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» ο Σταμάτης Κραουνάκης περιγράφει πώς άρχισε αυτός ο χορός και δίνει την εξήγησή του γιατί όλοι ασχολούνται με το “βουνό” – όπως αποκαλεί τον Παύλο Πολάκη.
«Και πάμε στο Βρέχει φωτιά στη στράτα μου. Που με ένα νεύμα δικό του Ν’ ανέβω; και με ένα νεύμα δικό μου Έλα, αυτό το βουνό, ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου.
»Και απ’ ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral, ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τονε θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε, το ψηλό τον Κρητίκαρο».























































