ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Λάνθιμος, Κινηματογράφος,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα «Βρετανικά Όσκαρ», τα βραβεία BAFTA, σάρωσε την Κυριακή ο Γιώργος Λάνθιμος, με την ταινία «The Favourite».
Η «Ευνοούμενη», δικαίωσε τα προγνωστικά και απέσπασε τα βραβεία Καλύτερης Βρετανικής Ταινίας, Καλύτερου Σεναρίου, Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, Κοστουμιών και Μακιγιάζ και Κομμώσεων.
Το βραβείο Καλύτερου Α’ Γυναικείου ρόλου κέρδισε η Ολίβια Κόλμαν ως βασίλισσα Άννα του 18ου αιώνα στην «Ευνοούμενη».
Η Κόλμαν είχε να αναμετρηθεί με την Γκλεν Κλόουζ (η οποία όπως και η Κόλμαν βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα και είναι υποψήφια για την «Σύζυγο» ) και την Λέιντι Γκάγκα για το «Ένα Αστέρι Γεννιέται», την Βαϊόλα Ντέιβις για τις «Χήρες» και την Μελίσα Μακάρθι για το «Μπορείς ποτέ να με συγχωρέσεις;».
Η Ρέιτσελ Βάις, η μία εκ των τριών πρωταγωνιστριών, τιμήθηκε με το βραβείο Β΄ Γυναικείου Ρόλου.
«Φτιάξαμε μια πολύ βρετανική ταινία, η υπόθεση είναι πολύ βρετανική», σχολίασε νωρίτερα ο Έλληνας σκηνοθέτης, μιλώντας από το κόκκινο χαλί στο πρακτορείο Reuters.
«Είναι θαυμάσιο επειδή αναγνωρίζονται και οι συνεργάτες μου και για αυτό είμαι πολύ υπερήφανος», πρόσθεσε.























































