Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηθοποιός της «Λάμψης» έδωσε μάχη για τη ζωή του επί δύο μήνες με σπάνιο παράσιτο

Ηθοποιός της «Λάμψης» έδωσε μάχη για τη ζωή του επί δύο μήνες με σπάνιο παράσιτο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Βουτσίνος,

Τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής του βίωσε ένας από τους πλέον εμβλημα­τικούς πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών του Νίκου Φώσκολου, ο Γιώργος Βουτσίνος.

Ο ηθοποιός, ο οποίος επί χρόνια έμπαινε στα σπίτια εκατομμυρίων Ελλήνων μέσα από τα σίριαλ που έγραψαν ιστορία στην ελ­ληνική τηλεόραση, έζη­σε πρόσφατα τη δική του κόλαση, χωρίς να το πά­ρει κανείς είδηση! Ούτε καν κάποιοι από τους συ­μπρωταγωνιστές του!

Ο θρυλικός αστυνό­μος Βούρβαχης της «Λάμ­ψης», ο ατρόμητος αστυνομικός της μικρής οθό­νης, που τα έβαζε με θε­ούς και δαίμονες, φλέρταρε με τον θάνατο!

Ένα σπάνιο παράσιτο ήταν η αιτία να νοσηλευ­τεί ο ηθοποιός δύο ολό­κληρους μήνες στο νο­σοκομείο, σε πολύ σοβα­ρή κατάσταση, με αποτέ­λεσμα ο ίδιος να φοβηθεί ακόμα και για τη ζωή του.

«Προσβλήθηκα από έναν ιό με την ονομασία λεϊσμανίαση.

»Οι δυο αυ­τοί μήνες ήταν για μένα μια κόλαση.

»Όλο το ια­τρικό προσωπικό του Σισμανογλείου είχε πέσει πάνω μου για να βρει τι ήταν αυτό που είχε κάνει εισβολή στο σώμα μου και κανείς δεν μπορούσε να βρει τι στ’ αλήθεια εί­χε συμβεί.

»Όταν βρήκαν το παράσιτο, είχα ήδη χά­σει 17 κιλά» λέει ο… Γερμανός ταγματάρ­χης Βίντερμαν, τον οποίο υποδυόταν στη θρυλι­κή σειρά του Νίκου Φώ­σκολου «Άγνωστος πό­λεμος».

Ο σπουδαίος ηθοποιός, που ήταν ο παλιότερος συνεργάτης του μεγάλου σκηνοθέτη για περισσότε­ρα από 40 χρόνια, ευτύχη­σε να ερμηνεύσει τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους στις τηλεοπτικές σειρές του που άφησαν εποχή, όπως «Εν τούτω νίκα», «Πορφύρα και αίμα» και «Η λάμψη»!

Η εμπιστοσύνη του Νίκου Φώσκολου στο πρό­σωπο του ήταν τέτοια, που του έδωσε ακόμα και τη σκηνοθεσία επί πολλά χρόνια της σειράς «Κα­λημέρα ζωή», την οποία είχε αναλάβει μαζί με τη σύζυγο του Βάντα Καρακατσάνη.

Αν και ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης σε όλους τους ρόλους υποδυόταν τους σκληροτράχηλους ήρωες του Νίκου Φώσκο­λου, δεν διστάζει να πα­ραδεχτεί ότι όσα πέρασε στο νοσο­κομείο τον τσάκισαν.

«Φοβήθηκα»

«Όταν γύρισα στο σπί­τι, ήμουν ένα κόκαλο, το οποίο σερνόταν εδώ κι εκεί.

»Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου.

»Η σύζυγός μου Βάντα εί­χε τα δικά της πολύ σο­βαρά προβλήματα υγεί­ας με τους σπονδύλους της και δεν μπορούσε να με βοηθήσει.

»Και έτσι για μένα ήταν πολύ σκληρά τα πράγματα.

»Φοβήθηκα πραγματικά για τη ζωή μου, ότι δεν θα τα κατα­φέρω» εξομολογείται και η φωνή του λυγίζει.

Κι ενώ ο ηθοποιός απο­καλύπτει τη σοβαρή περι­πέτεια με την υγεία του, η σύζυγός του εξακολουθεί να είναι ταραγμένη έπει­τα από όσα τράβηξε ο λα­τρεμένος άντρας της.

«Το παράσιτο από το οποίο είχε προσβλη­θεί ο Γιώργος είναι πολύ σπάνιο για τον ανθρώπι­νο οργανισμό» λέει η ίδια.

«Είναι το αντίστοιχο Καλαζάρ, που μπαίνει στο σώμα των σκυλιών.

»Από το τσίμπημα μιας σκνίπας συμβαίνει και μπορεί να πεθάνεις.

»Και ο Γιώργος θα μπορούσε να ήταν νεκρός αν δεν το έβρισκαν εγκαίρως» λέ­ει εμφανώς συγκινημένη.

Ο σπουδαίος ηθοποι­ός ύστερα από όσα τράβηξε δεν μπορεί να ξεχά­σει τους γιατρούς του Σισμανογλείου, που μπόρε­σαν να σώσουν τη ζωή του στο «παρά πέντε» και μέσα από την «Espresso» εκφράζει και δημοσίως την ευγνωμοσύνη του επειδή του έσωσαν τη ζωή.

Πρόσφατα άρθρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr