ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εικόνες της από παραλία της Κρήτης φορώντας το μαγιό της ανάρτησε η Γαία Μερκούρη, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις διακοπές της.
Το μοντέλο πόζαρε με κόκκινο μπικίνι, κοινοποιώντας διαφορετικές λήψεις της, ενώ ήταν καθισμένη στην ακτή.
Σε άλλα στιγμιότυπα η Γαία Μερκούρη δημοσίευσε το ηλιοβασίλεμα, καθώς και τοπία από την περιοχή όπου επισκέφτηκε.
«Παραλίες, ζεστός ξηρός αέρας και πάρα πολλές προσωπικότητες σε ένα σπίτι» σημείωσε το μοντέλο, την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Instagram.


























































