Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

H Coca Cola στήνει στην Ελλάδα το στρατηγείο της για Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη

H Coca Cola στήνει στην Ελλάδα το στρατηγείο της για Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Coca Cola, Ευρώπη,

Η The Coca-Cola Company ανακοίνωσε τη νέα διεθνή επιχειρησιακή δομή της που στοχεύει να συντονίσει πιο αποτελεσματικά τις κατά τόπου επιχειρησιακές μονάδες της (Business Units) και να τις εναρμονίσει με την παρουσία των εμφιαλωτών της παγκοσμίως, αναδεικνύοντας παράλληλα σημαντικά στελέχη που θα οδηγήσουν την Coca-Cola στο μέλλον.

Με βάση τη νέα, διεθνή επιχειρησιακή οργάνωση της εταιρείας, η Αθήνα όχι μόνο διατηρεί, αλλά και ενισχύει τον ήδη σημαντικό ρόλο της ως έδρα της νέας διευρυμένης Επιχειρησιακής Μονάδας «Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης». Στην περιοχή ευθύνης της έχουν προστεθεί η Ρωσία, η Ουκρανία και η Λευκορωσία, ώστε η μονάδα να εναρμονιστεί με το σύνολο των χωρών όπου δραστηριοποιείται ο εμφιαλωτής της εταιρείας, ο όμιλος Coca-Cola Hellenic, στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η Αθήνα θα είναι η έδρα μίας από τις μεγαλύτερες επιχειρησιακές μονάδες παγκοσμίως, υποστηρίζοντας 26 χώρες, εκτεινόμενη σε 11 ζώνες ώρας, με 417 εκατομμύρια πληθυσμό. Η νέα διευρυμένη επιχειρησιακή μονάδα θα είναι μία από τις πιο πολύ-πολιτισμικές μονάδες της Coca-Cola εκπροσωπώντας 36 εθνικότητες, 18 διαφορετικές γλώσσες και περιλαμβάνοντας 64% γυναίκες στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Η αλλαγή θα τεθεί σε ισχύ από 1ης Αυγούστου 2016.

Ο Νίκος Κουμέττης, που σήμερα είναι πρόεδρος της επιχειρησιακής μονάδας για την κεντρική και νότια Ευρώπη, θα διευρύνει τις αρμοδιότητές του αναλαμβάνοντας τα ηνία της νέας Επιχειρησιακής Μονάδας από την Αθήνα, μαζί με μια διεθνή ομάδα στελεχών.

Ο Νίκος Κουμέττης έχει 15ετή πορεία στην The Coca-Cola Company έχοντας διατελέσει στέλεχος σε κομβικές θέσεις σε χώρες που εκτείνονται από την Νοτιοανατολική Ευρώπη μέχρι και τον Καναδά, με σημαντικά επιτεύγματα σε αναπτυσσόμενες και αναδυόμενες αγορές.

Σχολιάζοντας τη νέα Επιχειρησιακή Μονάδα, ο Νίκος Κουμέττης δήλωσε: «Η απόφαση να καταστεί η Αθήνα έδρα της νέας Επιχειρησιακής Μονάδας μας για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στην Ελλάδα και την αισιοδοξία μας για τις μελλοντικές προοπτικές της χώρας, καθώς και τον πολύτιμο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στις διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητές μας».

ΠΗΓH: emea.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

DW: Σενάρια για ευρωπαϊκή πυρηνική βόμβα

Spiegel: Στις «χειρότερες πόλεις για να ζεις» η Αθήνα

Το αρχαίο DNA αποκαλύπτει το λόγο για τα υψηλά ποσοστά σκλήρυνσης κατά πλάκας στην Ευρώπη

«Βόμβα» από τον Γερμανό υπ. Άμυνας: Να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο στην Ευρώπη

Ιντερπόλ: Επανεξετάζονται ανεξιχνίαστες δολοφονίες γυναικών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr