ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% - Ανεβαίνει ο Τσίπρας
Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις προοπτικές της Eurobank στο εξωτερικό και ειδικότερα, στη Βουλγαρία, ανέλυσε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας, σε χαιρετισμό του σε εκδήλωση στη Σόφια, για τη συμπλήρωση 25 ετών λειτουργίας της Postbank, θυγατρικής της ελληνικής τράπεζας στη γειτονική χώρα.
«Η απόφαση μας να επεκταθούμε, να επενδύσουμε στη Βουλγαρία, αλλά και να διατηρήσουμε τη συγκεκριμένη επένδυση, έχει αποδειχθεί σοφή» επισήμανε μεταξύ άλλων, και υποστήριξε ότι «οι διεθνείς δραστηριότητες της Eurobank θα αποτελέσουν έναν από τους κύριους μοχλούς για την επιστροφή του Ομίλου στην κερδοφορία, το 2016».
Εξέφρασε δε, την εκτίμηση ότι οι οικονομίες της περιοχής επιστρέφουν σε μονοπάτια σταθερής και βιώσιμης ανάπτυξης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η βούληση της Eurobank να παραμείνει στην τοπική αγορά της Βουλγαρίας είναι ισχυρή, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τις εξαγορές και συγχωνεύσεις των τελευταίων ετών.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της PostBank και πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος υποστήριξε ότι «η Βουλγαρία έχει αξιόπιστο και σταθερό τραπεζικό σύστημα, έχει επιτυχημένα απορροφήσει κραδασμούς, ενώ η βουλγαρική οικονομία έχει αφήσει τα δύσκολα χρόνια πίσω της και επιδεικνύει υγιείς αναπτυξιακούς ρυθμούς».























































