Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποχωρεί από την Aegean ο Μελισσανίδης – Πόσο πούλησε τις μετοχές του

Αποχωρεί από την Aegean ο Μελισσανίδης – Πόσο πούλησε τις μετοχές του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην πώληση του 22% των μετοχών που κατέχει στην Aegean Marine Petroleum Network, την εισηγμένη στη Νέα Υόρκη εταιρεία εφοδιασμού με καύσιμα των πλοίων, προχωρά ο ιδρυτής της εταιρείας Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μια ανεξάρτητη επιτροπή του διοικητικού συμβουλίου της Aegean Marine έδωσε την έγκριση της για την επαναγορά των 11.303.031 μετοχών της εταιρείας που κατέχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η επαναγορά αναμένεται να γίνει άμεσα, ενώ ο κ. Μελισσανίδης θα αποχωρήσει από τη θέση του επικεφαλής εταιρικής ανάπτυξης της Aegean και θα συνεχίσει στην εταιρεία ως σύμβουλος προκειμένου να προσφέρει καθοδήγηση στο μανατζμεντ και να εξασφαλίσει την ομαλή μετάβαση, αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τους όρους η εταιρεία θα επαναγοράσει τις μετοχές στην τιμή των 8,81 δολ. ανά μετοχή, με βάση την τιμή κλεισίματος της 16ης Αυγούστου, δηλαδή συνολικά θα καταβάλει στον κ. Μελισσανίδη για τις μετοχές του το ποσό των 99.579.703,11 δολαρίων.

O Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε:

«Είναι τιμή μου να έχω παίξει ένα τόσο σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της Aegean και είμαι περήφανος που σήμερα η εταιρεία κατέχει μία δυναμική και ηγετική θέση στους τομείς της ναυτιλίας και ανεφοδιασμού στη βιομηχανία καυσίμων των θαλάσσιων μεταφορών. Ανυπομονώ για ανάλογη συνεργασία σε στενό κύκλο με την ηγετική μας ομάδα και να παρακολουθήσουμε την Aegean να συνεχίσει την πορεία της προς την ανάπτυξη και την επιτυχία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Βασίλης Λάκης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Το ματς της δεκαετίας για την Εθνική Ομάδα»

Περίπατος για την ΑΕΚ στη Λαμία (4-0)

Η ΑΕΚ «άφησε» βαθμούς στο «Βιλεκίδης» 2-2 με τον Άρη και έπεσε από την κορυφή

Ο Κώστας Φραγκολιάς στο GAME TIME: Η αγάπη για τον Ολυμπιακό, το πρωϊνό ξύπνημα και ο γάμος

ΑΕΚ: Νίκησε 4-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα και παρέμεινε στην κορυφή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr