Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Που θα κάνει νέες επενδύσεις ο Ιβάν Σαββίδης και τι ζητάει από την κυβέρνηση

Που θα κάνει νέες επενδύσεις ο Ιβάν Σαββίδης και τι ζητάει από την κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιβάν Σαββίδης,

Νέες επενδύσεις, ύψους 250 εκατ. ευρώ, πρόκειται να υλοποιήσει στα αμέσως επόμενα χρόνια η Dimera Group του Ιβάν Σαββίδη, όπως τόνισε o διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Αρτούρ Νταβιντιάν από το βήμα του Thessaloniki Summit που πραγματοποιείται με χορηγό επικοινωνίας τη «Ναυτεμπορική».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Νταβιντιάν, ο όμιλος Σαββίδη έχει επενδύσει ήδη 130 εκατ. ευρώ στη χώρα μας, τοποθετώντας κεφάλαια, μεταξύ άλλων, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη ΣΕΚΑΠ την οποία μάλιστα έβαλε και σε κερδοφόρα τροχιά, στο Μακεδονία Παλλάς(πραγματοποιείται τώρα ανακαίνιση 12 εκατ. ευρώ), στο ακίνητο του Παλιουρίου στη Χαλκιδική, ενώ πρόσφατα ανακηρύχθηκε υπερθεματιστής στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες έχοντας μάλιστα καταβάλει την πρώτη δόση ύψους 20,5 εκατ. ευρώ.

Στο στόχαστρο του ομίλου Σαββίδη για νέες επενδύσεις μπαίνουν οι κλάδοι του τουρισμού, της ενέργειας, των μεταφορών, της αγροδιατροφής αλλά και τα περιβαλλοντικά project.

Μάλιστα, ο Νταβιντιάν δήλωσε ότι οι επενδύσεις του Ομίλου θα μπορούσαν να είναι διπλάσιες και τριπλάσιες αν το περιβάλλον στη χώρα μας ήταν φιλικό για επενδύσεις. «Οι άμεσες επενδύσεις θα πρέπει να ενθαρρυνθούν από την κυβέρνηση, γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος για την έξοδο από την κρίση» ανέφερε, προσθέτοντας πως δεν είναι δυνατό να υπάρχουν φορολογικές ρυθμίσεις αναδρομικά που αιφνιδιάζουν τους επενδυτές.

«Οι επενδυτές που έρχονται στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι πιο ευπρόσδεκτοι από την ελληνική κυβέρνηση» τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιβάν Σαββίδης: Γιατί ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή

Handelsblatt: Ο Ιβάν Σαββίδης ενδιαφέρεται και για άλλα λιμάνια στην Ελλάδα

Έλιωσε ο «πάγος» μεταξύ Μελισσανίδη και Σαββίδη

Ιβάν Σαββίδης: Δεν πωλείται το Open – «Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους»

2ο Διεθνές Φεστιβάλ «Σύγχρονος Ελληνικός Κινηματογράφος» στη Μόσχα υπό την αιγίδα της Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr