Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατάσχεται η περιουσία της Folli Follie και μελών του Δ.Σ.

Κατάσχεται η περιουσία της Folli Follie και μελών του Δ.Σ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεκτή έκανε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας την αίτηση τριών επενδυτών και μιας αλλοδαπής εταιρείας για συντηρητική κατάσχεση, μέχρι του ποσού των 160.000 ευρώ, της εταιρείας Folli- Follie. To σχέδιο διάσωσης της εταιρείας βρίσκεται έτσι στον αέρα.

Το δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή, η οποία επί της ουσίας διατάσσει τη μη μεταβολή (μεταβίβαση, πώληση κλπ) περιουσιακών στοιχείων μέχρι αυτού του ποσού και ισχύει μέχρι τη συζήτηση της κύριας αίτησης.

Η απόφαση θα στραφεί προφανώς σε ακίνητα ή άλλα περιουσιακά στοιχεία, καθώς ήδη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών έχουν δεσμευθεί όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί, θυρίδες και χρηματοπιστωτικά προϊόντα της εταιρείας και 7 μελών του ΔΣ.

Η απόφαση στρέφεται κατά της «FOLLI – FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» όπως εκπροσωπείται νόμιμα και των: Δημητρίου Κουτσολιούτσου, Γεωργίου Κουτσολιούτσου, Αικατερίνης Κουτσολιούτσου, Φραγκίσκου Γρατσώνη και Ειρήνης Νιώτη.

Yπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το Μονομελές Πρωτοδικείο απέρριψε την αίτηση προστασίας από τους πιστωτές, με αποτέλεσμα να αρθούν τα μέτρα προστασίας.

Θα πρέπει να αναμένονται κινήσεις από τους στρατηγικούς εταίρους της εισηγμένης και κυρίως τη Fosun, μέτοχο με 15% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Η τελευταία φέρεται να έχει αναλάβει πρωτοβουλία για την επιτάχυνση των ελέγχων στην εισηγμένη ώστε να αναδιατυπωθούν τα οικονομικά της στοιχεία, προϋπόθεση που είχε θέσει άλλωστε για να πάρει επίσημη θέση για τα τεκταινόμενα και το μέλλον της εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλλει παιχνίδια με τη μετοχή της ΔΕΗ και ζητά έρευνα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Το δικαστήριο απαγόρευσε στην κόρη του Θεοδωράκη να έχει οποιαδήποτε ανάμιξη στη διοργάνωση της κηδείας του

Παράνομη μέχρι τις 10.00 το πρωί της Τετάρτης η απεργία της ΑΔΕΔΥ

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Επιτρέπεται να είμαι στη φυλακή;

Στη φυλακή ο ιδρυτής της Folli Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr