ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ζημιά που έχει προκαλέσει στην παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία η πανδημία του κορωνοϊού «ψαλιδίζει» τα φτερά της Lufthansa.
Ο γερμανικός αερομεταφορέας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη γερμανική κυβέρνηση για πακέτο διάσωσης, ύψους έως και 9 δισ. ευρώ (9,9 δισ. δολάρια).
Σε αντάλλαγμα της «σανίδας σωτηρίας», το γερμανικό κράτος θα αποκτήσει ποσοστό 20%-25% στη Lufthansa.
Όπως ανέφερε η εταιρεία σε σημερινή της ανακοίνωση, η συμφωνία προβλέπει ότι η κυβέρνηση του Βερολίνου θα αποκτήσει δύο θέσεις στο εποπτικό συμβούλιο, θα ασκεί όμως τα δικαιώματα ψήφου μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και ως προστασία απέναντι σε επιθετικές εξαγορές.
Η Lufthansa βρίσκεται σε συζητήσεις με τη γερμανική κυβέρνηση εδώ και αρκετές εβδομάδες, με αίτημα την οικονομική στήριξη ώστε να καταφέρει να αντεπεξέλθει στην πανδημία του κορωνοϊού και στις ζοφερές προβλέψεις για παρατεταμένη περίοδο μειωμένης ταξιδιωτικής κίνησης.
Ο γερμανικός αερομεταφορέας αναμένει ότι οι όροι της συμφωνίας θα περιλαμβάνουν και αναστολή των μελλοντικών μερισμάτων και επιβολή ορίων στις αποδοχές των διευθυντικών στελεχών.
Παράλληλα, το πακέτο διάσωσης θα πρέπει να λάβει και την έγκριση της Κομισιόν.






















































