Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ) προσέφεραν 50 αναπνευστήρες στο ΕΣΥ

Τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ) προσέφεραν 50 αναπνευστήρες στο ΕΣΥ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προσφορά 50 αναπνευστήρων προηγμένης τεχνολογίας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας για τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ).

Οι αναπνευστήρες θα διατεθούν άμεσα από το υπουργείο Υγείας για την κάλυψη των αναγκών στα νοσοκομεία αναφοράς για ασθενείς που νοσούν από τον Covid-19, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μετά από συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών και με το υπουργείο Υγείας, ο Όμιλος ΕΛΠΕ παρέδωσε στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας 50 αναπνευστικές συσκευές «Superstar S1100» της εταιρείας «Nanjing Superstar Medical Equipment Co., Ltd».

Σημειώνεται ότι, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στη διεθνή αγορά ιατρικού εξοπλισμού, για τη συμφωνία αγοράς και εισαγωγής του εν λόγω εξοπλισμού χρειάστηκαν πολύμηνες προσπάθειες και συνεργασία με πολλούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, με καταλυτική συμμετοχή από τη γενική γραμματεία της Βουλής, αλλά και την ομάδα συντονισμού του ΕΟΔΥ.

Πρόγραμμα 8 εκατ. ευρώ

Η νέα προσφορά εξειδικευμένου ιατρικού εξοπλισμού, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μεγάλου προγράμματος στήριξης, ύψους 8 εκατ. ευρώ, από τον Όμιλο ΕΛΠΕ προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας, για την αντιμετώπιση της πανδημίας και των συνεπειών της.

Το έκτακτο πρόγραμμα στήριξης του ΕΣΥ, προστίθεται στο υφιστάμενο πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου το οποίο, λαμβάνοντας υπόψη και τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν, συνεχίζει να καλύπτει πληθώρα ενεργειών σε τομείς όπως η νέα γενιά, τοπικές κοινωνίες, πολιτισμός και άλλα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ιρακινοί εξάρθρωσαν μεγάλο δίκτυο λαθρεμπορίας πετρελαίου

Άδ. Γεωργιάδης: Ομολόγησε ανερυθρίαστα την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας Υγείας

Ελλάδα-ΗΑΕ: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στο τραπέζι Μητσοτάκη και του υπουργού Βιομηχανίας των Εμιράτων

Γιώργος Τσίπρας: Η βίαιη απολιγνιτοποίηση ήταν πολιτική, εντελώς ερασιτεχνική και στην ουσία σκόπιμη για κάποια συμφέροντα

Στην Εντατική του «Ευαγγελισμού» η 22χρονη που μαχαίρωσε ο 32χρονος Ιρακινός στην Ερμού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr