Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΟΠΑΠ: Νέα πρωτοβουλία για τη στήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την Ουκρανία

ΟΠΑΠ: Νέα πρωτοβουλία για τη στήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο ΟΠΑΠ επεκτείνει τη στήριξή του προς το σημαντικό ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προχωρώντας σε νέα δωρεά, σε είδος, προς τον ελληνικό σύλλογο του διεθνούς οργανισμού, με γνώμονα τη στήριξη των πληγέντων στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ υλοποιεί πρωτοβουλία συγκέντρωσης και αποστολής ειδών πρώτης ανάγκης, που είναι απαραίτητα για τη διαχείριση της τεράστιας ανθρωπιστικής κρίσης που έχει προκαλέσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Η νέα πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ ανταποκρίνεται στο διευρυμένο κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για ανθρωπιστική βοήθεια, ενώ πραγματοποιείται με την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων και των συνεργατών του δικτύου καταστημάτων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Η συνεισφορά του ΟΠΑΠ και των ανθρώπων του θα ενισχύσει άμεσα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει ο Ουκρανικός Ερυθρός Σταυρός, ώστε να βοηθήσει τους πληγέντες σε όλη τη χώρα, οι οποίοι στερούνται τροφίμων, βασικών ειδών, φαρμάκων και υγειονομικών υλικών, σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία.

Ο ΟΠΑΠ προσκαλεί όλους όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης να επισκεφθούν τα σημεία συγκέντρωσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού στην Αθήνα και στα κατά τόπους περιφερειακά τμήματά του.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ανθρωπιστικές δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την Ουκρανία είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Eurojackpot μοιράζει την Τρίτη 120 εκατ. ευρώ – Στις 21.15 η κλήρωση για το μέγιστο ποσό του παιχνιδιού και το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Ουκρανία: Ρωσικός πύραυλος κατέστρεψε τον πύργο της τηλεόρασης στο Χάρκοβο

DW: Ρωσικές βόμβες ολίσθησης συνθλίβουν την ουκρανική άμυνα

Ουκρανία: 25.000 Ρώσοι στρατιώτες έτοιμοι να καταλάβουν δύο στρατηγικής σημασίας πόλεις

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού το όνομά μου» (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr