Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Εύη Σιμοπούλου
Δημοσιογράφος

Intracom Defense: Έξι νέα έργα της θα χρηματοδοτηθούν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Άμυνας EDF 2021

Intracom Defense: Έξι νέα έργα της θα χρηματοδοτηθούν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Άμυνας EDF 2021
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο των προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Άμυνας – ΕDF 2021 (European Defense Fund), έξι (6) νέα έργα στα οποία συμμετέχει η Intracom Defense επιλέχθηκαν για χρηματοδότηση, κατόπιν σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας και αξιολόγησης από εμπειρογνώμονες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Τα νέα αυτά έργα είναι τα εξής:

NOvel energy storage technologies usable at MilitAry Deployments in forward operating bases – NOMAD.

Energy Independent and Efficient Deployable Military Camps.INDY.

Convoy Operations with Manned-unManneD Systems – COMMANDS.

European Patrol Corvette – EPC.

5G Communications for Peacekeeping And Defense – 5G COMPAD.

Digital Ship Structural Health Monitoring – dTHOR.

Αφορούν σε στρατηγικούς προϊοντικούς τομείς της εταιρείας όπου η IDE έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και μπορεί να συνεισφέρει ουσιαστικά με τις τεχνολογίες, τις γνώσεις και την εμπειρία της.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί συνέχεια των αποτελεσμάτων που έχει ήδη πετύχει η εταιρεία στις δύο πρώτες πιλοτικές δράσεις του ΕDF, το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα για την Βιομηχανική Ανάπτυξη στην Άμυνα (EDIDP- European Defense Industrial Development Program) και την Προπαρασκευαστική Δράση για την Έρευνα στην Άμυνα (PADR-Preparatory Action for Defense Research).

Με την δραστηριότητα αυτή η ΙDE θα έχει την ευκαιρία να ενισχύσει τεχνολογικά τα προϊόντα της και να συμμετέχει ουσιαστικά στην νέα γενιά ευρωπαϊκών αμυντικών συστημάτων που στοχεύει το Ευρωπαϊκό Ταμείο Άμυνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η INTRACOM DEFENSE λαμβάνει μέρος σε δεκατρία (13) συνολικά έργα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Άμυνας, γεγονός που την κατατάσσει πρώτη στις Ελληνικές συμμετοχές και ανάμεσα στους φορείς με το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής στην Ευρώπη.

Σχετικά με την IDE

Η INTRACOM DEFENSE (IDE), θυγατρική της Intracom Holdings, είναι μια καταξιωμένη ελληνική εταιρεία στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων με αξιοσημείωτη εξαγωγική

δραστηριότητα. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας.

Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μακρόν: «Ίσως χρειαστεί στρατός στην Ουκρανία» – «Μεσαίου μεγέθους δύναμη η Ρωσία»

Οι γυναίκες στην ΕΕ ζουν 5,4 χρόνια περισσότερο από τους άνδρες – Τι ισχύει για την Ελλάδα

Φον ντερ Λάιεν: Στο Κάιρο στις 17 Μαρτίου μαζί με Μητσοτάκη, Μελόνι και Ντε Κροο

Βορίδης για Μπελέρη: Η απόφαση της Αλβανίας οδηγεί την Ελλάδα σε βέτο

Εμφύλιο στην Ευρώπη προκαλεί ο Πούτιν – Βρετανία και Γαλλία εναντίον Γερμανίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr