Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Εύη Σιμοπούλου
Δημοσιογράφος

Η INTRACOM DEFENSE επεκτείνει την συνεργασία της με την BOEING στα αεροσκάφη V-22

Η INTRACOM DEFENSE επεκτείνει την συνεργασία της με την BOEING στα αεροσκάφη V-22
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Intracom Defense (IDE) ανακοινώνει νέα ανάθεση σύμβασης από την BOEING για την παραγωγή ηλεκτρομηχανολογικών συγκροτημάτων για τα αεροσκάφη V-22 Osprey tiltrotor, στο πλαίσιο διεθνούς διαγωνισμού.

Με αυτή την παραγγελία, η IDE διευρύνει την επιτυχημένη συνεργασία της με την BOEING, συμμετέχοντας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα ενός ακόμη μοναδικού αεροσκάφους, μετά τα Chinook και Awacs.

Επιπλέον, η νέα αυτή ανάθεση από την BOEING αποτελεί αναγνώριση της εξαιρετικής επίδοσης της IDE στα προγράμματα που έχει αναλάβει μέχρι σήμερα, αναδεικνύοντας παράλληλα τη μοναδική αξία της εταιρίας ως ένας αξιόπιστος και ανταγωνιστικός προμηθευτής σχεδιαστικών και κατασκευαστικών υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας, στη διεθνή αγορά αεροδιαστημικής και άμυνας.

Σχετικά με την IDE

Η INTRACOM DEFENSE (IDE), θυγατρική της Intracom Holdings, είναι μια καταξιωμένη ελληνική εταιρεία στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων με αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα.

Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας.

Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία άλλαξε τον πόλεμο – Ανάλυση Bloomberg

400.000 νέοι στρατιώτες για τη Ρωσία το 2024 – Ανοικοδομεί τη στρατιωτική της βιομηχανία με ταχύτητα

Οι Βρετανοί λένε ότι οι εκρήξεις στα ρωσικά πολεμικά εργοστάσια οφείλονται στην υπερκόπωση

Νίκος Δένδιας: «Η εγχώρια αμυντική βιομηχανία αποτελεί κρίσιμο πυλώνα για την εθνική ασφάλεια»

Ο Νίκος Δένδιας παρουσίασε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΒ που περνάει στο υπ. Άμυνας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr