Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΟΠΑΠ: Όλοι μαζί κάνουμε κι εφέτος πραγματικότητα τις ευχές χιλιάδων παιδιών μέσα από τα Ευχοστολίδια

ΟΠΑΠ: Όλοι μαζί κάνουμε κι εφέτος πραγματικότητα τις ευχές χιλιάδων παιδιών μέσα από τα Ευχοστολίδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ, Το Χαμόγελο του Παιδιού,

Χιλιάδες παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη θα δουν, για ένατη χρονιά, τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους να πραγματοποιούνται μέσα από την πρωτοβουλία Ευχοστολίδια, που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ.

Παραμένοντας ενεργά δίπλα στην ελληνική κοινωνία και στη νέα γενιά, ο ΟΠΑΠ μας καλεί όλους να συμμετάσχουμε κι εφέτος τα Χριστούγεννα σε αυτή τη μεγάλη γιορτή προσφοράς και αγάπης, με στόχο να εκπληρωθούν οι ευχές χιλιάδων παιδιών από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές, τις οποίες έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε διαδικτυακά.

Από σήμερα κιόλας, μπορούμε να επισκεφθούμε το www.opapcsr.gr ή να κατεβάσουμε δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», όπου θα βρούμε τις ζωγραφιές – ευχές των παιδιών. Για να εκπληρώσουμε μία ή και περισσότερες ευχές, θα πρέπει να ακολουθήσουμε τα εξής απλά βήματα:

• Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά – ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε

• Αγοράζουμε διαδικτυακά το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή, μέσω των συνεργαζόμενων e-shops των καταστημάτων Μουστάκας, Zakcret, Energiers και των εκδόσεων Ψυχογιός

• Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο

• Συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας στα ειδικά πεδία, αν επιθυμούμε να λάβουμε την πραγματική ζωγραφιά του παιδιού, για να θυμόμαστε τη σημαντική μας προσφορά.

45.641 παιδικές ευχές και 44 έργα υποστήριξης

Η πρωτοβουλία Ευχοστολίδια άρχισε το 2014, στο πλαίσιο της στρατηγικής του ΟΠΑΠ για την Εταιρική Υπευθυνότητα.

Στη διάρκεια των τελευταίων οκτώ ετών, τα Ευχοστολίδια έχουν πραγματοποιήσει συνολικά 45.641 χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών που φιλοξενούνται ή υποστηρίζονται από φορείς σε όλη την Ελλάδα

Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ έχει υλοποιήσει 44 έργα υποδομής και υποστήριξης στους φορείς που συμμετείχαν στα Ευχοστολίδια τα προηγούμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο της εφετινής δράσης, ο ΟΠΑΠ θα πραγματοποιήσει βελτιωτικές εργασίες στα σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Καρέα, στο Περιστέρι και στην Αρχαία Κόρινθο, ενώ παράλληλα θα διαμορφώσει κέντρο διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας στο κέντρο ειδικών ατόμων «Η Χαρά» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Στα έργα που θα υλοποιήσει ο ΟΠΑΠ στους δύο Οργανισμούς, μπορούμε να συμβάλουμε όλοι μας, με συμβολικό τρόπο, μέσα από την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή και παίρνοντας μέρος στις δοκιμασίες της, συγκεντρώνουμε πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε έργα για την υποστήριξη των δύο Οργανισμών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Συναγερμός» στους Αμπελόκηπους: Εξαφανίστηκε 16χρονη – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr