Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιτυχή συμμετοχή της υβριδικής γεννήτριας HEPS® της IDE

Επιτυχή συμμετοχή της υβριδικής γεννήτριας HEPS® της IDE
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

H Υβριδική γεννήτρια HEPS® της IDE συμμετείχε με επιτυχία στην τελική φάση της άσκησης AWE22 Sustain & Protect του Βρετανικού Στρατού.

Η IDE συνεργάστηκε με τη Marshall Land Systemsμε στόχο να παράσχουν στις εξασκούμενες μονάδες τα οργανικά μέσα παραγωγής, αποθήκευσης, διαχείρισης και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, που θα τους επέτρεπαν να μεγιστοποιήσουν το ρυθμό επιχειρήσεων, την ισχύ, την αυτονομία και προστασία, μέσω των δυνατοτήτων που προσφέρει η προηγμένη υβριδική τεχνολογία.

Επιπλέον, η υβριδική γεννήτρια HEPS® παρείχε πλήρη διαλειτουργικότητα με συμμετέχοντα Ρομποτικά και Αυτόνομα Συστήματα και επέτρεψε τη δυνατότητα εκτεταμένης «διαχείρισης υπογραφών» (signature management) στο θερμικό και ακουστικό φάσμα.

Η άσκηση AWE22 Sustain & Protect έδωσε στο Βρετανικό Στρατό τη δυνατότητα να εφαρμόσει νέες τεχνολογίες για να υποστηρίξει και να προστατεύσει μια δύναμη επιπέδου Ταξιαρχίας, σε απαιτητικές επιχειρήσεις εντός αστικού ιστού, βασιζόμενη σε πλειάδα ηλεκτρονικών συστημάτων και αισθητήρων που απαιτούν σταθερή και ανθεκτική παροχή ηλεκτρικής ισχύος.

Η σειρά προϊόντων Υβριδικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας HEPS® της IDE αποτελεί μια ολοκληρωμένη οικογένεια προηγμένων λύσεων παραγωγής και αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, προσαρμοζόμενες στις ανάγκες του χρήστη για πλειάδα στρατιωτικών εφαρμογών, που συμβάλουν στην αύξηση της μαχητικότητας των Ενόπλων Δυνάμεων, την ενίσχυση της επιβιωσιμότητας προσωπικού και εξοπλισμού, τη σημαντική μείωση του κόστους χρήσης και των απαιτήσεων εφοδιασμού – υποστήριξης.

Σχετικά με την IDE

Η INTRACOM DEFENSE (IDE), είναι μια καταξιωμένη ελληνική εταιρεία στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων με αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα.

Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας.

Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία άλλαξε τον πόλεμο – Ανάλυση Bloomberg

400.000 νέοι στρατιώτες για τη Ρωσία το 2024 – Ανοικοδομεί τη στρατιωτική της βιομηχανία με ταχύτητα

Οι Βρετανοί λένε ότι οι εκρήξεις στα ρωσικά πολεμικά εργοστάσια οφείλονται στην υπερκόπωση

Νίκος Δένδιας: «Η εγχώρια αμυντική βιομηχανία αποτελεί κρίσιμο πυλώνα για την εθνική ασφάλεια»

Ο Νίκος Δένδιας παρουσίασε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΒ που περνάει στο υπ. Άμυνας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr