ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Παντρεμένος μεγιστάνας κατηγορείται ότι «αγόρασε» την πανέμορφη ξανθιά υφιστάμενή του
Ο Τραμπ πρειδοποίησε το Ιράν: Στρατιωτική εμπλοκή με απρόβλεπτες διαστάσεις
Δραματική συνάντηση Ισραήλ-ΗΠΑ στο Πεντάγωνο υπό τη σκιά της έντασης με το Ιράν
Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά» τις τουρκικές NAVTEX στο Αιγαίο
Βιολάντα: Στο μικροσκόπιο όλες οι άδειες - Η υπογραφή του Δημήτρη Παπαστεργίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα στη Βούλα, κλείδωσαν τη μητέρα και τα τρία ανήλικα παιδιά στο μπάνιο και αφού άρπαξαν χρήματα κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, εξαφανίστηκαν.
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου της οδού Ξενίας, βρισκόταν η μητέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά της. Οι δράστες που πιθανότατα παρακολουθούσαν την οικογένεια γνώριζαν ότι ο σύζυγος απουσίαζε και συνεπώς ήταν η κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν».
Αθόρυβα και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν τρύπωσαν στο διαμέρισμα. Όμως κάποιοι θόρυβοι έκαναν τα παιδιά και τη μητέρα να ξυπνήσουν και να έρθουν αντιμέτωποι με τους κουκουλοφόρους. Αυτοί, χωρίς να χάσουν χρόνο τους οδήγησαν στην τουαλέτα και αφού τους κλείδωσαν πέρασαν στην επόμενη φάση του σχεδίου αρπάζοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Με λεία μετρητά, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα βγήκαν έξω και χάθηκαν στο σκοτάδι.
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζοντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα, εκτιμούν ότι οι τρεις κουκουλοφόροι δεν ανήκουν στη συμμορία των Γεωργιανών που σιδερώνουν τα θύματά τους, αλλά για άλλη ομάδα εισβολέων που δραστηριοποιούνται στη ζώνη των νοτίων προαστίων.






















































