Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζωάρα ο Βλαστός: Πριβέ ερωτικές συνευρέσεις και τσάμπα μπουζούκια

Ζωάρα ο Βλαστός: Πριβέ ερωτικές συνευρέσεις και τσάμπα μπουζούκια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Λαδώνοντας σωφρονιστικούς υπαλλήλους και ενίοτε απειλώντας τους, ο Παναγιώτης Βλαστός κατάφερνει να ζει ζωή χαρισάμενη μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού και Τρικάλων, χωρίς να στερείται τίποτα. Και όταν λέμε τίποτα, συμπεριλαμβάνονται οι.. ερωτικές συνευρέσεις σε πριβέ κελιά σε όλους τους χώρους του σωφρονιστικού ιδρύματος αλλά και μπουζούκια και μάλιστα τσάμπα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής ο Βλαστός φέρεται να είχε στις φυλακές Τρικάλων τουλάχιστον τρία κελιά για τις ερωτικές συνευρέσεις του με την 35χρονη Πένυ αλλά και την 35χρονη -κατηγορούμενη πλέον- δικηγόρο του.

Στον Κορυδαλλό δεχόταν αυτές τις ερωτικές συναντήσεις στο κελί του ακόμη και στο αρχιφυλάκειο της στ’ πτέρυγας. Η Πένυ είχε αποκαλύψει στη Λίτσα ότι μία από τις συνευρέσεις τους είχε γίνει μέσα στο γραφείο του διευθυντή Φυλακών Κορυδαλλού. Μάλιστα για να μη γίνονται αντιληπτές ή καταγραφούν οι ιδιαίτερες στιγμές του, είχε απαιτήσει και καταφέρει να έχουν στραμμένες τις κάμερες ασφαλείας σε «τυφλά» σημεία, ώστε να μην καταγράφουν χώρους της πτέρυγας που κινούνταν.

Ο έρωτας του Παναγιώτη Βλαστού, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, έγινε αντιληπτός στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής σχεδόν μία εβδομάδα πριν την εξάρθρωση της σπείρας.

Η ερωτική σύντροφός του είχε γενέθλια στις 13 Ιανουαρίου, ωστόσο μαζί με την παρέα της μία μέρα νωρίτερα πήγε να γιορτάσει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου τραγουδούν ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πάολα. Όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής του μεγάλου λογαριασμού, ο υπάλληλος του είπε: «Είναι κερασμένα από τον Παναγιώτη».

Τα αισθήματα ήταν αμοιβαία, σύμφωνα με τους ίδιους αξιωματικούς , που προσθέτουν πως μητέρα της 35χρονης δικηγόρου έπλενε τα ρούχα του βαρυποινίτη, του αγόραζε σολομό, ακριβά ψάρια, κατσικίσιο γάλα και… κολλαγόνο, που πήγαινε στις φυλακές η κόρη της. Ο Παναγιώτης Βλαστός φοβούμενος τη… δηλητηρίαση μαγείρευε μόνος του παρότι είχε «δοκιμαστές».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φυλακές Κορυδαλλού: Πέθανε ο 36χρονος που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της θετής του κόρης στην Αίγινα

Πώς αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στη φυλακή ο δολοφόνος της Κυριακής

Δάφνη: Γκαζάκια κοντά στο σπίτι της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις αστυνομικοί βασάνισαν κρατούμενο – Οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα

Σεπόλια: Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του που συνομιλούσε με τη 12χρονη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr