ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ερύμανθος, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θύμα αναίτιας επίθεσης έπεσε 27χρονη εργαζόμενη σε καφενείο στην περιοχή Πρέβεδου στον Ερύμανθο από ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος είναι και αιρετός της περιοχής, όπως αναφέρει το dete.gr.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η κοπέλα στην αστυνομία, ο ηλικιωμένος πήγε στις 6 το πρωί στο κατάστημα, και αφού την εξύβρισε άρχισε να την χτυπά με κλωτσιές και γροθιές ακόμη και στο κεφάλι με πρωτοφανή βιαιότητα.
Αποτέλεσμα ήταν η νεαρή να βρεθεί αναίσθητη και αβοήθητη στο πάτωμα και όταν συνήλθε κατάφερε να ειδοποιήσει τηλεφωνικά τον ιδιοκτήτη.
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Η επίθεση έχει καταγραφεί και από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει το κατάστημα.























































