Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Καίει” την εξαδέλφη του ο Βλαστός: Μου έφαγε 1,5 εκατ. ευρώ

“Καίει” την εξαδέλφη του ο Βλαστός: Μου έφαγε 1,5 εκατ. ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Καίει’ την εξαδέλφη του ο Παναγιώτης Βλαστός μετά την μαραθώνια απολογία του για τη «μαφία των φυλακών». Ο βαρυποινίτης απολογούμενος επί τρεις συνεχόμενες ημέρες στους ανακριτές διαφθοράς Ρέα Κατσιβέλη και Δημήτρη Φούκα ζητεί να τιμωρηθεί όπως ο ίδιος και εκείνη αφού όπως είπε του “έφαγε” 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Παναγιώτης Βλαστός απαντά σε όλα όσα του αποδίδει η «Λίτσα» και περνά στην αντεπίθεση, λέγοντας πως η εξαδέλφη του δεν του έφαγε μόνο 250.000 ευρώ από τα λύτρα της απαγωγής του Περικλή Παναγόπουλου αλλά και 1,5 εκ. ευρώ.

Τα χρήματα έφευγαν… με καράβι στο εξωτερικό, από την «Λίτσα» μέσω του συζύγου της, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του βαρυποινίτη και επέστρεφαν τμηματικά με τη μορφή εμβασμάτων. Συστηματικά, όπως ισχυρίζεται, η εξαδέλφη του έβαζε στην τσέπη χιλιάδες ευρώ που της έδινε εκείνος για να πληρώνει τους συνεργούς, ενώ με τον άνδρα της ξέπλαιναν τα παράνομα ποσά στο εξωτερικό για να σβήνουν τα ίχνη τους.

Ο Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος ουδέποτε πίστεψε όσα του είχε πει η «Λίτσα» ότι έχασε τα χρήματα από την απαγωγή Παναγόπουλου… πετώντάς τα στα σκουπίδια ζήτησε από τους ανακριτές να έχει και η εξαδέλφη του την ίδια με εκείνον ποινική μεταχείριση. «Όπως εγώ τιμωρούμαι που έχω κλέψει έτσι να τιμωρηθεί και εκείνη που με έκλεψε», φέρεται να είπε.

Το επενδυτικό σχέδιο που είχε στα σκαριά ο Παναγιώτης Βλαστός ήταν να αγοράσει φούρνο γνωστής αλυσίδας, κάτι που είχε αναθέσει στην εξαδέλφη του και τον σύζυγό της. Βέβαια, τον πρόλαβαν οι εξελίξεις και δεν πραγματοποίησε το όνειρό του.

Ο βαρυποινίτης, που κατά την δικογραφία εκβίαζε, μεταξύ άλλων και κρατούμενους για οικονομικά εγκλήματα της ΣΤ Πτέρυγα των φυλακών ή «πτέρυγας VIP», όπως και τον κ. Σμπώκο, φαίνεται να αρνείται αυτήν την εκδοχή. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, μιλώντας στους ανακριτές για στους κρατούμενους της VIP φέρεται να είπε πως «αυτοί κυκλοφορούν με τρύπια παπούτσια και τρώνε φαγητό… από τη φυλακή».

Ωστόσο, ο ίδιος ο εκ των πρωταγωνιστών του κυκλώματος βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός, που θα επανέλθει στο γραφείο των ανακριτών την Τετάρτη για να συνεχίσει την απολογία του αρνείται κάθε σχέση με τις εκρήξεις σε βάρος της αδελφής του κ. Σμπώκου. Οι ανακριτές πάντως έχουν ήδη καλέσει για να καταθέσει ως μάρτυρας ο πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξοπλισμών του ΥΕΘΑ επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Σμπώκος την ερχόμενη Τρίτη.

Επίσης, ο Π. Βλαστός αρνείται και την έκρηξη στο σπίτι της προέδρου Εφετών που είχε δικάσει σε πρώτο βαθμό την υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Π.Παναγόπουλου. Ομολόγησε πάντως πως αυτός είχε δώσει εντολή να μπει η βόμβα στο σπίτι της εισαγγελέως στη Λάρισα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δάφνη: Γκαζάκια κοντά στο σπίτι της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις αστυνομικοί βασάνισαν κρατούμενο – Οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα

Σεπόλια: Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του που συνομιλούσε με τη 12χρονη

Σεπόλια-Κολωνός: Η μητέρα της 12χρονης θα προαυλίζεται με την Ρούλα Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό

Οι φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρονται στον Ασπρόπυργο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr