ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αιματηρή κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός μεταξύ ενός 49χρονου Αλβανού και ενός 56χρονου Έλληνα για οικονομικές διαφορές, στη Ροδοδάφνη Αιγίου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 49χρονος πήγε χθες το πρωί στο κατάστημα που διατηρεί ο 56χρονος στη Ροδοδάφνη. Στη διάρκεια διαπληκτισμού, ο 56χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στον 49χρονο και τον τραυμάτισε ελαφρά στα χέρια. Ο τελευταίος κατάφερε να αποσπάσει στη συνέχεια το μαχαίρι από τον 56χρονο και να τον τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι και στα άκρα.
Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, που έφθασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 49χρονο, μέσα στο κατάστημα, ενώ στο χώρο βρήκαν και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 30 εκατοστών. Ο 49χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείου Αιγίου, όπου παρέμεινε για νοσηλεία.
Ο 56χρονος διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αιγίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Η Αστυνομία συνέλαβε και τους δύο άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.























































