Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έλληνας και Αλβανός χτυπήθηκαν με το ίδιο μαχαίρι

Έλληνας και Αλβανός χτυπήθηκαν με το ίδιο μαχαίρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγιο, Αλβανοί, Αστυνομία,

Αιματηρή κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός μεταξύ ενός 49χρονου Αλβανού και ενός 56χρονου Έλληνα για οικονομικές διαφορές, στη Ροδοδάφνη Αιγίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 49χρονος πήγε χθες το πρωί στο κατάστημα που διατηρεί ο 56χρονος στη Ροδοδάφνη. Στη διάρκεια διαπληκτισμού, ο 56χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στον 49χρονο και τον τραυμάτισε ελαφρά στα χέρια. Ο τελευταίος κατάφερε να αποσπάσει στη συνέχεια το μαχαίρι από τον 56χρονο και να τον τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι και στα άκρα.

Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, που έφθασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 49χρονο, μέσα στο κατάστημα, ενώ στο χώρο βρήκαν και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 30 εκατοστών. Ο 49χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείου Αιγίου, όπου παρέμεινε για νοσηλεία.

Ο 56χρονος διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αιγίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Η Αστυνομία συνέλαβε και τους δύο άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr