ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε εφόδους της Αστυνομίας σε πέντε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, οι άνδρες του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, κατάσχεσαν ένα καταγραφικό κάμερα και επτά κάμερες, που προφανώς χρησιμοποιούνταν για να “γυρίζονται” σε ταινίες οι συνευρέσεις των πελατών με τις κοπέλες.
Συνολικά, συνελήφθησαν ένδεκα γυναίκες (εννέα αλλοδαπές και δύο ημεδαπές), κατηγορούμενες κατά περίπτωση για τα αδικήματα της παραβίασης σφράγισης, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και παράβαση των Νόμων περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και περί αλλοδαπών (τρεις από τις συλληφθείσες αλλοδαπές διέμεναν παράνομα στη χώρα μας).
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στους οίκους ανοχής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα καταγραφικό μηχάνημα, επτά κάμερες και το χρηματικό ποσό των 965 ευρώ συνολικά.
Οι συλληφθείσες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.























































