ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δρομολόγιο του τρόμου ήταν το τελευταίο ενός 35χρονου που βγάζει τα προς το ζην κάνοντας διανομές φαγητού για λογαριασμό γνωστού καταστήματος εστίασης της Πρέβεζας, καθώς δέχθηκε επίθεση από τους τσιγγάνους που έκαναν την παραγγελία!
Ο άτυχος διανομέας έφτασε το βράδυ της Κυριακής στην βιομηχανική περιοχή της Πρέβεζας για να παραδώσει την παραγγελία στον καταυλισμό τσιγγάνων της περιοχής αλλά, μόλις ζήτησε να πληρωθεί τα 40 ευρώ που κόστιζε, βρέθηκε στα χέρια των νεαρών που αρνήθηκαν να πληρώσουν και άρχισαν να τον χτυπούν άγρια ρίχνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος!
Οι δράστες άρπαξαν την παραγγελία και έγιναν καπνός, ενώ ο 35χρονος υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ανέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πρέβεζας, που όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη τους.























































